Μαζικές αποδεσμεύσεις!

22/07/2011 - 10:49 Τελευταία τροποποίηση στις 22/07/2011 - 11:16

Στην Καλλονή φαίνεται το πήραν απόφαση, ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να ενημερώσουν τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληξαν στις 30 Ιουνίου, για το αν υπολογίζονται και τη νέα χρονιά κι έτσι από χθες το απόγευμα ο Προκόπης Καρτάλης ανέλαβε το δύσκολο έργο της επαφής με τους ποδοσφαιριστές.

Σε πρώτη φάση, έγιναν και τυπικά τουλάχιστον επτά αποδεσμεύσεις, αφού στη λίστα που συνέταξε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα -όπως επισημάνθηκε- συμπεριλαμβάνονταν οι Χρήστος Μήτσης, Άρης Λώττας, Πάρις Μπακάλης, Βασίλης Ντακούλας, Γιώργος Καλογερόπουλος, Κώστας Χατζηκυριάκος και Κώστας Αποστολίδης, που δέχθηκαν την κλήση του Προκόπη Καρτάλη.

Κι αν για τους πέντε πρώτους κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο, σύμφωνα και με τα όσα διέρρεαν τις προηγούμενες ημέρες, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός της μη ανανέωσης της συνεργασίας τόσο με τον Χατζηκυριάκο, για τον οποίο άνθρωποι της διοίκησης τόνιζαν πως έκανε πέρυσι πολύ καλή χρονιά, όσο κυρίως για τον Αποστολίδη, ο οποίος παρά τα 32 του χρόνια, αποκτήθηκε με μεγάλες προσδοκίες το προηγούμενο καλοκαίρι.

Σειρά αναμένεται να πάρει σήμερα ένα δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών, αφού παραμένουν σημαντικές εκκρεμότητες ως προς το ξεσκαρτάρισμα του έμψυχου δυναμικού. Μ' αυτά και μ' αυτά ωστόσο, όλα δείχνουν πως η έναρξη της προετοιμασίας θα μετατεθεί για λίγες ημέρες αργότερα, αν και ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει την προσεχή Κυριακή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey