Ανανεώνουν Γάλας, Μάππας, Βαλλιός

25/07/2011 - 13:55 Τελευταία τροποποίηση στις 25/07/2011 - 14:55

Την πρόθεσή της για ανανέωση της συνεργασίας τους εξέφρασε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ σε τρεις Λέσβιους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν και πέρυσι στο ρόστερ της ομάδας. Πρόκειται για τους Νίκο Γάλα, Στρατή Βαλλιό και Λευτέρη Μάππα, που αναμένεται σύντομα να επικυρώσουν και τυπικά με την υπογραφή τους τη συμφωνία τους με την ομάδα της Καλλονής.

Ο Γάλας ήταν ο πρώτος που ενημερώθηκε πως παραμένει στα πλάνα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, αν και χρειάστηκε να μειώσει το κασέ του για την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Στρατής Βαλλιός αποτελούσε έτσι κι αλλιώς πολύτιμη μονάδα, σε εξαιρετική ηλικία και αναμφίβολα, ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ, οπότε η ανανέωση της συνεργασίας μαζί του, σε συνδυασμό και με την αγωνιστική του παρουσία, ήταν δεδομένη.

Έκπληξη ωστόσο προκάλεσε η παραμονή του τερματοφύλακα Λευτέρη Μάππα, ο οποίος αν και ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες στην αρχή της σεζόν, έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα τον Ιανουάριο μετά το ματς στη Ζάκυνθο και μάλιστα, στο διάστημα που μεσολάβησε, είχε τεθεί σε συμβούλιο της διοίκησης ζήτημα τιμωρίας ή ακόμα και διακοπής του συμβολαίου του για προβλήματα... συμπεριφοράς.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένουν την επίσημη ειδοποίηση της διοίκησης για την έναρξη της προετοιμασίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey