Μικρότητα Καρτάλη για Αγιακάτσικα...

01/08/2011 - 11:32 Τελευταία τροποποίηση στις 01/08/2011 - 12:27

Επίθεση στο Γιώργο Αγιακάτσικα εξαπέλυσε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ μέσω του Τεχνικού της Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη. Η πλευρά της ΑΕΛΚ κάνει λόγο για «αχαριστία» του ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο της διοίκησης επειδή εκείνος αποφάσισε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στον Αιολικό, απορρίπτοντας την πρόταση των Καλλονιατών να συνεχίσει από το πόστο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας Νέων της ΑΕΛΚ.

Η σχετική δήλωση του Προκόπη Καρτάλη για τoν μέχρι πρότινος συμπαίκτη του δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Εξέδρα» αλλά και σε τοπικό blog(!) και πραγματικά αποτελεί ένα νέο επικοινωνιακό φάουλ της πλευράς της ΑΕΛΚ, τόσο από την άποψη της συντήρησης της κόντρας που υπάρχει με τον Αιολικό, όσο και από την άποψη της αναγνώρισης της προσφοράς του ποδοσφαιριστή τα τελευταία τρία χρόνια στην ομάδα.

Για την ιστορία θυμίζουμε πως στον ποδοσφαιριστή είχε ανακοινωθεί από την ΑΕΛΚ αρμοδίως πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και μόλις έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Αιολικού, του έγινε πρόταση για να παραμείνει από άλλο πόστο στην ομάδα παίζοντας παράλληλα υποχρεωτικά στον Αιγέα Πλωμαρίου. Ο ποδοσφαιριστής δεν ενδιαφέρθηκε να «κρεμάσει» ουσιαστικά πρόωρα τα παπούτσια του και αρνήθηκε ευγενικά την προσφορά της ομάδας του, για να συνεχίσει να παίζει μπάλα σε υψηλό επίπεδο και στον Αιολικό. Η δήλωση τώρα του Καρτάλη στα μέσα καταδεικνύει πως στην Καλλονή, μετά και τα «επεισόδια» με Καπταγιάννη και Θ. Παπαδόπουλο, έχουν χάσει το δάσος, για χάρη του δέντρου.

«Να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Γιώργος Αγιακάτσικας δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή της ΑΕΛΚ για τη νέα σεζόν. Πριν από 10 περίπου ημέρες ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της ομάδας επικοινώνησε μαζί μας και με ένα δακρύβρεχτο μήνυμα, επιδίωξε συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Μιχαλάκη, παρακαλώντας παράλληλα τους Λουτσιάνο και εμένα να τον κρατήσουν στην Καλλονή. Ο Πρόεδρος της ΑΕΛΚ, σεβόμενος την προσφορά του παίκτη στην ομάδα, δέχτηκε να τον βοηθήσει προσφέροντας του όμως κάποιο άλλο πόστο». Στα σχετικά ρεπορτάζ, σημειώνεται πως από τη διοίκηση της ΑΕΛΚ, εκφράζεται η άποψη πως ο Αγιακάτσικας επέδειξε «αχαριστία» στο πρόσωπό της και κατ΄ επέκταση στο πρόσωπο της ομάδας…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey