Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

21/11/2011 - 00:39

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της ΑΕΛ Καλλονής με τον Αγροτικό Αστέρα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης οι πρωταγωνιστές δήλωσαν...

Γιώργος Κούτσης (προπονητής Αγροτικού Αστέρα)

"Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου γιατί σήμερα καταφέραμε και πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Καλλονή μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα στο 1ο εικοσάλεπτο όμως στη συνέχεια καταφέραμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι με ψυχραιμία σιγουριά και πάθος. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την ομάδα της Καλλονής για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε. Εμείς σήμερα ήρθαμε θέλοντας δύο αποτελέσματα γνωρίζοντας την δυναμικότητα του αντιπάλου και γι' αυτό μπήκαμε και στην αρχή φοβισμένα δίνοντας χώρους στον αντίπαλο. Το φετινό πρωτάθλημα δεν μπορούμε να το οριοθετήσουμε καθώς είναι αρκετά περίεργο διότι ανέβηκαν πολλές ομάδες από την Football League 2. Έτσι το πρωτάθλημα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες με πολλές ομάδες να μην  έχουν την εμπειρία από την συγκεκριμένη κατηγορία."

Λουτσιάνο Ντε Σόουζα (προπονητής ΑΕΛΚ)

"Σήμερα δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα το οποίο αποζητούσαμε. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και την προσπάθεια που κατέβαλαν ιδιαίτερα στο 1ο ημίχρονο. Είχαμε την κατοχή της μπάλας ωστόσο δεν πετύχαμε το γκολ για να πάρουμε τη νίκη, πράγμα δηλαδή που ήταν και το κύριο ζήτημα. Απο το 65ο λεπτό χάσαμε την ψυχραιμία μας και κάναμε κάποιες λανθασμένες επιλογές. Την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος με την ομάδα της Γλυφάδας και από αύριο θα κοιτάμε μόνο αυτό.  Το ζητούμενο είναι να αρχίσουν να έρχονται καλύτερα αποτελέσματα ώστε η ομάδα να βρει το ρυθμό της και να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Σε καμία περίπτωση εγώ δε θέλω να πάω σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και η ομάδα μου να παίχει αντιποδόσφαιρο. Αν γίνει αυτό καλύτερα να σταματήσω από τώρα από τα καθήκοντα του προπονητή. Η ουσία σε είναι παιχνίδι είναι το γκολ και εμένα με χαλάει να έχουμε καθ' όλη τη διάρκεια τη κατοχή και να μην μπορούμε σε 90 λεπτά να πετύχουμε γκολ. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά και απόδοση."

Οκομούσης Πέτρος -ποδοσφαιριστής (Αγροτικού Αστέρα)

"Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και καταφέραμε να αποσπάσουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στον προπονητή μου."

Μανουσάκης Δημοσθένης ποδοσφαιριστής (ΑΕΛΚ)

"Μετά το διπλό που κάναμε στη Φυλή σήμερα θέλαμε να κάνουμε μία νίκη. Καταφέραμε να κάνουμε τον Αγροτικό Αστέρα να οπισθοχωρήσει και να έχει παθητικό ρόλο. Τώρα που είναι αρχή πρέπει να καθιερωθούμε στις πρώτες ομάδες ώστε στη συνέχεια η ομάδα να έχει καλύτερα αποτελέσματα και απόδοση. Το γεγονός ότι παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας δεν μας αγχώνει απλά πρέπει να κερδίζουμε για να τους ευχαριστούμε αλλά και εμείς να έχουμε καλύτερη απόδοση. Το γεγονός ότι έχουμε μπει στο γήπεδο μόνο 10 φορές για προπόνηση είναι αρνητικό γιατί είναι σα να παίζουμε σε ξένο γήπεδο. Η ομάδα διαθέτει παίκτες με μεγάλη εμπειρία και με τα παιχνίδια η απόδοση μας θα βελτιώνεται."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey