Κάνει μικρό... rotation στη Γλυφάδα!

22/11/2011 - 11:48 Τελευταία τροποποίηση στις 22/11/2011 - 12:38

Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται αύριο η ΑΕΛΚ, που αντιμετωπίζει στη Γλυφάδα τον τοπικό Κεραυνό για τη Β' Φάση της διοργάνωσης, σε έναν αγώνα που θα ξεκινήσει στις 14:30.

Με στόχο την πρόκριση, που φέρνει ως αντίπαλο την ομάδα του Πανιωνίου, οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους προσδοκώντας να συνεχίσουν το όνειρο του Κυπέλλου κι όπου τους βγάλει.

Η ΑΕΛΚ έχει θεωρητικά το πλεονέκτημα των αρκετών επίσημων αγώνων, σε αντίθεση με τη νεοφώτιστη στη Football League 2 ομάδα της Γλυφάδας, το πρωτάθλημα της οποίας δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. 

Η αποστολή των Καλλονιατών φεύγει το απόγευμα από τη Μυτιλήνη, με τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα να έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Πουρή, Μάπα, Θυμιόπουλο, Μακρίδη, Χατζόπουλο, Τριανταφύλλου, Σκάγκλια, Μανουσάκη, Σεμπέκο, Μανούσο, Ντος Σάντος, Μαρσέλο, Κριπιντίρη, Βλαστέλλη, Μπρούνο Πάες, Τραορέ, Καρακώστα, Λεοζίνιο.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός επιχειρεί ανακάτεμα της τράπουλας, προχωρώντας σε rotation σε ότι αφορά το ματς Κυπέλλου. Ο Λουτσιάνο αποφάσισε να μείνει στη Λέσβο ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος για να πάρει ανάσες από τα συνεχόμενα ματς, ενώ για δεύτερο σερί αγώνα εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Γάλας. Για πρώτη φορά εκτός 18άδας θα είναι κι ο τερματοφύλακας Σουλογάνης, δίνοντας τα σκήπτρα σε Πουρή και Μάπα. Φυσικά, κανένας λόγος δε γίνεται για τους τραυματίες Ταραχούλσκι, Προβατίδη, Μήτση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey