Εκτός αποστολής ο Πουρής!

03/12/2011 - 20:52 Τελευταία τροποποίηση στις 03/12/2011 - 21:18

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών και σε αυτή δε συμπεριλαμβάνεται ο τερματοφύλακας Χρήστος Πουρής, παρά το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Κάτι που σημαίνει, πως ο Βραζιλιάνος τεχνικός προτίμησε τον Λευτέρη Μάππα για back up του Σουλογάνη, θέλοντας να κάνει rotation στις θέσεις του τερματοφύλακα.

Αθλητικές ιστοσελίδες πανελλαδικής επισκεψιμότητας εξέλαβαν πως κάτι... τρέχει με τον Πουρή, αφού θεώρησαν ανεξήγητη την απόφαση του Λουτσιάνο να τον αφήσει αρχικά στον πάγκο (Φωκικός) και εν συνεχεία εκτός πλάνων (Ηρακλή Ψαχνών) κι όλα αυτά λίγα μόλις 24ωρα μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στο Κύπελλο με αντίπαλο τη Γλυφάδα, όπου απέκρουσε τρία πέναλτι, χαρίζοντας την πρόκριση στους Καλλονιάτες.

Μάλιστα, διοικητικός παράγοντας της ΑΕΛΚ δήλωνε καθησυχαστικά στο OnSports πως «δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με τον αποκλεισμό του Πουρή. Οι τρεις τερματοφύλακες είναι ισάξιοι. Ο Σουλογάνης πάει πολύ καλά, δεν υπάρχει λόγος να αντικατασταθεί και από εκεί και πέρα ο αναπληρωματικός πότε είναι ο Πουρής και πότε ο Μάππας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τον Πουρή», ωστόσο οι πληροφορίες του sportlesvos.gr αναφέρουν πως ο 25χρονος τερματοφύλακας από τη Λιβαδεια εμφανίζεται χολωμένος από τη μη χρησιμοποίησή του ως τώρα και ο αποκλεισμός του από τη 18άδα για τον αγώνα με τα Ψαχνά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...

Να σημειωθεί ότι Λουτσιάνο Ντε Σόουζα δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες των Ταραχούλκσ, Χάλαρη, Βαλιού, Μήτση και Μακρίδη, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμώ, καθώς και του ανέτοιμου Προβατίδη.

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών: Σουλογάνης, Μάππας, Θυμιόπουλος, Γάλας, Χατζόπουλος, Τραορέ, Καρακώστας, Τζιωρτζιόπουλος, Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Σκάγκλια, Βλαστέλλης, Λεοζίνιο, Μανούσος, Μανουσάκης, Τριανταφύλλου, Ντος Σάντος, Πάεζ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey