Παραιτήθηκε ο Λουτσιάνο!

04/12/2011 - 23:05 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2011 - 10:21

"Θα φύγω με ψηλά το κεφάλι, όταν ολοκληρώσω τη δουλειά μου", δήλωσε  στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών ο Βραζιλιάνος τεχνικός, αλλά δεν πήγε κανενός το μυαλό σε εκείνο που τελικά κατέθεσε λίγο αργότερα στον Τεχνικό Διεθυντή της ομάδας Προκόπη Καρτάλη.

Ο... Γκασμάς: "Μπορεί να γίνομαι κυνικός αλλά γιατί έχω την αίσθηση ότι τελικά τον... παραίτησαν; Κι ότι θα έχουμε εξέλιξη αλά Σωτήρη Αντωνίου! Πρέπει ήδη να συντάσσεται, παράλληλα με την προσπάθεια εντοπισμού του θαλασσοδαρμένου Προέδρου, το κείμενο που ευχαριστεί τον Βραζιλιάνο για την προσφορά του στην ΑΕΛΚ. Βέβαια ο Λούτσι, δεν είναι Αντωνίου..."

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ που δημοσιεύτηκε στο aelk.gr ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα παραιτήθηκε και θα πρέπει λογικά να θεωρείται παρελθόν. Και λέμε λογικά γιατί με την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις!

Σε κάθε περίπτωση η παραίτηση Λούτσι τωρα και όχι αμέσως μετά το ματς προκαλεί ερωτηματικά. Κι αυτό γιατί ο Βραζιλιάνος τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου είχε την ευκαιρία να δηλώσει την παραίτησή του, αλλά δεν το έπραξε. Αντίθετα έκανε λόγο για την πρόθεσή του να ολοκληρώσει το έργο του.

Στα αθηναϊκά Μέσα τώρα, έχει ήδη ξεκινήσει η προπονητολογία με τα ονόματα των Γρηγορίου και Μαντζουράκη να "παίζουν" σα διάδοχοι του Λουτσιάνο...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ γνωστοποιεί πως ο Ελληνοβραζιλιάνος προπονητής της ομάδας μας, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, παρέδωσε την παραίτησή του στον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ.

Ωστόσο, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του προέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Μιχαλάκη, είναι αδύνατη η επικοινωνία τουλάχιστον για τις επόμενες ώρες. Ως εκ τούτου, οι οριστικές αποφάσεις θα 'παρθούν αύριο, έπειτα από τη συνομιλία του προέδρου με τον προπονητή της ομάδας.".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey