Τα δεδομένα για "Λούτσι"

05/12/2011 - 12:08 Τελευταία τροποποίηση στις 05/12/2011 - 12:37

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μπορεί να έθεσε τελικώς χθες την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, παρά το γεγονός πως λίγη ώρα νωρίτερα στη Συνέντευξη Τύπου επέμενε πως θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας της Καλλονής, ωστόσο η κατάσταση παραμένει ρευστή.

Ο... Γκασμάς: «Χρηματοδοτώ αυτή την προσπάθεια, όμως πρέπει όλοι να καταλάβουν, πως εγώ κάνω το κουμάντο. Ο δρόμος για ψηλά άλλωστε, είναι μοναχικός, όχι για παρέα...», δήλωνε το Γενάρη ο Μιχαλάκης, δικαιώνοντας εν τέλει τον Παναγιώτη Σελάχα που άφηνε τότε μομφή για... «ενός ανδρός αρχή» στην ΑΕΛΚ! Από χθες η... κλήση προωθείται και ο Λούτσι παραμένει στην αναμονή!"

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης δεν έχει πάρει ακόμα θέση γύρω από το ζήτημα που προέκυψε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας κι όπως ενημερώνει η ίδια η ΠΑΕ, ακόμη και αυτή την ώρα δεν έχει καταστεί εφικτό να επικοινωνήσει κανείς μαζί του στη Σαουδική Αραβία, όπυ διαμένει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Φυσικά, το όλο θέμα προκαλεί μεγάλη εντύπωση και εγείρει τεράστια ερωτηματικά για τον τρόπο λειτουργίας μιας ΠΑΕ Β' Εθνικής, την ώρα δηλαδή που η ομάδα "καίγεται" για αποφάσεις, οι οποίες εν πολλοίς μπορεί να κρίνουν και το μέλλον της στην κατηγορία. Ο τρόπος διοίκησης ωστόσο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ φανερώνει πως επικρατεί "ενός ανδρός αρχή", αφού άπαντες κρέμονται από τα χείλη του Προέδρου. Και το σίριαλ απομάκρυνσης ή όχι του "Λούτσι" συνεχίζεται...

Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα δεν είναι καθόλου απίθανο ο Βραζιλιάνος τεχνικός να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και η παραίτησή του να μη γίνει δεκτή. Οι αθλητικές ιστοσελίδες σε όλη τη χώρα έχουν ξεκινήσει μια σεναριολογία γύρω από τον αντικαταστάτη του Λουτσιάνο στην ΑΕΛΚ, όμως στην παρούσα φάση οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι εύθραυστη, ενώ τα ονόματα των Μιχάλη Γρηγορίου και Γιάννη Ματζουράκη κοντεύουν ήδη να... καούν, πριν βγουν καλά-καλά στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey