Κούνησε... μαντήλι ο Πουρής

05/12/2011 - 13:36 Τελευταία τροποποίηση στις 05/12/2011 - 14:14

Τη λύση της συεργασίας της με τον Χρήστο Πουρή ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ. Ήταν κοινό μυστικό στις τάξεις της ομάδας της Καλλονής, πως οι δρόμοι θα χώριζαν με τον 25χρονο τερματοφύλακα, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις διοικητικών παραγόντων σε μερίδα του αθηναϊκού Τύπου.

Ο... Γκασμάς: «Κανονικά δε θα έπρεπε να υπάρχει και η ανάλογη φωτογραφία από τα Γραφεία της ΠΑΕ; Τι δηλαδή; Μόνο όταν έρχεται κάποιο νέο μεταγραφικό απόκτημα θα υπάρχουν επισημότητες και φωτογράφοι;"

Ο Πουρής αγωνίστηκε σε ένα και μοναδικό επίσημο αγώνα, αυτόν του Κυπέλλου με τη Γλυφάδα, χαρίζοντας την πρόκριση στην ΑΕΛΚ. Το γεγονός πως δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα επέφερε ρήξη στις σχέσεις τους και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ο αποκλεισμός του από την αποστολή για το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ: Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. Καλλονής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της ομάδας, με τον τερματοφύλακα Χρήστο Πουρή. Ο παίκτης προσήλθε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του, παρουσία του τεχνικού διευθυντή, Προκόπη Καρτάλη.

Η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ θέλει να ευχαριστήσει ολόψυχα για την προσφορά του, αλλά και για την άψογη συνεργασία του, τον Χρήστο Πουρή και να του ευχηθεί ολόψυχα ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey