Συνεχίζει με Λουτσιάνο!

06/12/2011 - 00:12 Τελευταία τροποποίηση στις 06/12/2011 - 18:44

Όπως λίγο έως πολύ αναμενόταν και σας είχαμε προϊδεάσει από νωρίς το απόγευμα, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛΚ, με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ να πραγματοποιεί δήλωση στήριξης στο Βραζιλιάνο και να μην κάνει αποδεκτή την χτεσινή του παραίτηση.

Ο... Γκασμάς: "Πρόπερσι, ο Αντωνίου πιέστηκε να παραιτηθεί (μετά το ματς με την Ελλάδα Ποντίων, έχοντας εξασφαλιστεί η συγκατάθεση της διοίκησης ότι... δε θα τον απολύσει κι έτσι οι αντιδράσεις της κερκίδας για τον προπονητή κάμφθηκαν. Ανάλογη και η τακτική που ακολουθείται με τον Λουτσιάνο. Η ιστορία επαναλαμβάνεται..."

Έτσι η ομάδα συνεχίζει κανονικά χωρίς αλλαγή και με το Βραζιλιάνο να έχει την πλήρη υποστήριξη της διοίκησης.

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ γνωστοποιεί στον φίλαθλο κόσμο της Λέσβου, πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, Νίκος Μιχαλάκης, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον προπονητή της ομάδας μας, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, δεν έκανε αποδεκτή την παραίτησή του και ως εκ τούτου παραμένει προπονητής της ομάδας μας.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, με δηλώσεις του στο aelk.gr αναφέρει: "Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα είναι ένας νέος προπονητής και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey