Ολοκλήρωσε την πρετοιμασία εν όψει Σερρών

09/12/2011 - 13:16 Τελευταία τροποποίηση στις 09/12/2011 - 13:41

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ΑΕΛΚ για το σαββατιάτικο ματς με τον Πανσερραϊκό, με τους ποδοσφαιριστές του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα να προπονούνται στο Γήπεδο της Αγίας Μαρίνας.

Εκτός κανονικού ρυθμού και με ατομικό πρόγραμμα προπονήθηκαν οι Ταραχούλσκι και Σαμπάνης, ενώ απών ήταν ο Γιώργος Σεμπέκος, εξ' αιτίας του τραυματισμού του στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο. Μάλιστα ο 19χρονος αμυντικός υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός απέκλεισε όπως ήταν λογικό τους προαναφερθέντες παίκτες από την αποστολή για τις Σέρρες, η οποία αναχωρεί αεροπορικώς στις 14:30 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στον προορισμό της, καθώς επίσης και τον ανέτοιμο Προβατίδη, ενώ προτίμησε να αφήσει στη Λέσβο και τους Γάλα, Μακρίδη, συμπεριλαμβάνοντας ξανά σε αυτή τον Ντάμπος.

Η αποστολή της ΑΕΛΚ: Μάππας, Σουλογάνης, Βλαστέλλης, Πάες, Θυμιόπουλος, Καρακώστας, Κριπιντίρης, Λεοζίνιο, Μανουσάκης, Μανούσος, Ντος Σάντος, Μαρσέλο, Ντάμπος, Σκάγκλια, Τζιωρτζιόπουλος, Τραορέ, Τριανταφύλλου, Χατζόπουλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey