Δικαιώνει την ΑΕΛΚ ο αθηναϊκός Τύπος

21/12/2011 - 13:44

Το γύρο της Ελλάδας έκανε η «σφαγή» της ΑΕΛΚ από το διαιτητή Γιάννη Παπαδόπουλο, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Οι ανταποκρίσεις του τοπικού Τύπου και δεδομένης και της εικόνας που επιτέλους υπήρχε χάρις στην τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, έδωσε την είδηση της ξεκάθαρης αλλοίωσης του αποτελέσματος εις βάρος της Καλλονής, ειδικά στην περίπτωση του μη καταλογισμού πέναλτι στην ανατροπή του Βλαστέλλη από το Σιδεράκη στην εκπνοή της παράτασης.

Ειδησεογραφικά sites πανελλαδικής εμβέλειας όπως το sport24, το onSports, ακόμα και εφημερίδες που φιλοξένησαν στο πρωτοσέλιδό τους τη «σφαγή» της ΑΕΛΚ –όπως χαρακτηριστικά το «Φως των σπορ» - δικαιώνουν τις φωνές της Καλλονής που στερήθηκε το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση ενδεχομένως στη διαδικασία των πέναλτι.

Πέραν των αποκαλυπτικών βίντεο που δημοσιεύσαμε χθες με τις επίμαχες αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα, σήμερα κυκλοφορεί και η φωτογραφία του… κλαδέματος του Βλαστέλλη από το Σιδεράκη, που ωστόσο δεν συνιστούσε παράβαση κατά τον… ταλαντούχο διαιτητή Γιάννη Παπαδόπουλο. Δημοσιεύτηκε σήμερα στα «Νέα της Λέσβου» με την φωτογραφία να μας την προμηθεύει ο κ. Γιώργος Καζάζης.

Να σημειώσουμε πως η ΑΕΛΚ προσέφυγε στα αρμόδια όργανα, διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία Παπαδόπουλου, αν και όλα αυτά πλέον είναι παρελθόν δεδομένου πως η πρόκριση χάθηκε…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey