Θα... έπαιζε με Παναθηναϊκό στο Κύπελλο!

23/12/2011 - 12:03 Τελευταία τροποποίηση στις 23/12/2011 - 12:51

Ο αποκλεισμός της ΑΕΛΚ από τον Πανιώνιο στη Φάση των "32" του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζει να... πληγώνει τους Καλλονιάτες, από τη στιγμή μάλιστα που έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Γιάννη Παπαδόπουλου από το Σύνδεσμο της Μακεδονίας.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Καλλονής ευελπιστούσαν στην πρόκριση κόντρα στον "Ιστορικό", ώστε να φιλοξενούσαν πιθανά μια ακόμα μεγαλύτερη ομάδα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης μέσα στον Ιανουάριο, σε μια νέα γιορτή του λεσβιακού ποδοσφαίρου.

Και όπως φάνηκε σήμερα από την κλήρωση της Φάσης των "16", αντίπαλος του Πανιωνίου βγήκε ο Παναθηναϊκός, σε ματς που θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη, κάτι που... απογοητεύει την ΑΕΛΚ περισσότερο κι από τον ίδιο τον αποκλεισμό.

Αξίζει να θυμίσουμε, πως σε αντίστοιχη φάση των "16" του Κυπέλλου τη σεζόν 1985-86, ο Παναθηναϊκός είχε αντιμετωπίσει σε διπλά ματς τον Αιολικό και λίγο έλειψε η ιστορία να... επαναληφθεί (εν μέρει), με μια ακόμα εκπρόσωπο του λεσβιακού ποδοσφαίρου να κοντράρεται με το "τριφύλλι". Ο διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος όμως είχε αντίθετη άποψη...

Τα ζευγάρια στους «16»

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός - Θρασύβουλος
Ατρόμητος - Άρης
Κέρκυρα - Δόξα Δράμας
Skoda Ξάνθη - Πανσερραϊκός
Εθνικός Αστέρας ή ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Παναιτωλικός - ΟΦΗ
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης

* Τα ματς είναι νοκ άουτ και διεξάγονται στις 11 και 18 Ιανουαρίου 2012

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey