Αναμένεται εκκαθάριση του ρόστερ

29/12/2011 - 15:02 Τελευταία τροποποίηση στις 29/12/2011 - 15:19

Το τέλος του 2011 θα αποτελέσει και το τέλος της καριέρας μερικών ποδοσφαιριστών από την ομάδα της Καλλονής, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν αποφασίσει να μειώσουν το πολυάριθμο ρόστερ.

Ο... Γκασμάς: "Πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμα κόντρα στη Βέροια, που ίσως κρίνει και τις βλέψεις της ΑΕΛΚ στο φετινή Football League. Πάντως, αρκετοί είναι οι παίκτες που αισθάνονται άβολα με το μέλλον τους στην ομάδα, έχοντας ήδη λάβει τα πρώτα μηνύματα..."

Ήδη στα αθλητικά ειδησεογραφικά sites έχουν αρχίσει να γράφονται τα πρώτα ονόματα με εκείνο του Γιώργου Θέου να δεσπόζει στα ρεπορτάζ. Η mikriliga.com αναφέρει ότι ο 20χρονος μέσος δεν υπολογίζεται από τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και τις τελευταίες ημέρες προπονείται χωριστά από την υπόλοιπη ομάδα. Σύμφωνα ωστόσο με πληροροφίες του sportlesvos.gr, οι δύο πλευρές δε συμφωνούν στον τρόπο λύσης της συνεργασίας τους και το πιθανότερο είναι η υπόθεση να πάρει τη νομική οδό.

Πάντως, ο Θέος δεν είναι ο μόνος που αναμένεται να αποτελέσει πολύ σύντομα παρελθόν από την ΑΕΛΚ, αφού ο Βραζιλιάνος τεχνικός σε συνεννόηση με τον Τεχνικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη έχουν ήδη εισηγηθεί τη λύση της συνεργασίας με ακόμα έξι ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν πάρει μέχρι τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής και δε δείχνουν πως μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey