Να "σπάσει το ρόδι" με Βέροια στον Ταρλά!

03/01/2012 - 11:58 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2012 - 12:24

Άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΛΚ περιμένουν και έχουν στο νου τους τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την «βασίλισσα του βορρά», Βέροια στο πρώτο παιχνίδι του νέου έτους.

Όλοι γνωρίζουν ότι το έργο τους δεν θα είναι εύκολο αλλά με οδηγό την καλή απόδοση στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Πανιώνιο,υπάρχει η πεποίθηση ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και να σπάσει το ρόδι των συνεχόμενων ισοπαλιών στο γήπεδο της και να πάρει την πρώτη της νίκη που θα την οδηγήσει ακόμη πιο ψηλά.

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα θα έχει αυτή τη φορά περισσότερες λύσεις στην διάθεση του καθώς είδε το τελευταίο διάστημα αρκετούς παίκτες του να επιστρέφουν από τραυματισμούς και τιμωρίες λύνοντας με την παρουσία τους τα χέρια του.

Ο Μπάρτος Ταραχούλσκι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μάλιστα επανήλθε στην ομάδα με τον προπονητή του να τον χρησιμοποιεί στο φιλικό με τον Όλυμπο με τον Πολωνό να δείχνει ωστόσο ότι η απουσία του εδώ και μέρες τον έχει επηρεάσει. Ο Ταραχούλσκι πάντως προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να γίνει ξανά αυτός που θέλει ο προπονητής του για να μπορέσει να μπει στην ενδεκάδα και επιτέλους η ομάδα να παίξει με καθαρό σέντερ κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.

Το αν ο παίκτης θα είναι στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι θα ξεκαθαριστεί στην τελευταία προπόνηση χαλάρωμα που θα γίνει σήμερα.

Ακόμη από τον "Λούτσι" υπολογίζεται και ο Στάθης Προβατίδης ο οποίος αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα αποθεραπεύτηκε και έθεσε εαυτόν στην τεχνική ηγεσία.

Στα ευχάριστα η επάνοδος και πάλι μετά από μήνες του Χρήστου Μήτση ο οποίος είχε υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο του ποδιού του στην Βουλγαρία κατά την προετοιμασία της ομάδας και από τότε ακολούθησε θεραπευτική αγωγή με τον ποδοσφαιριστή να νιώθει απόλυτα υγιής και έτοιμος να παίξει ποδόσφαιρο. Αντίθετα ο Λούκας Σκάγκλια ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω της κάκωσης έξω συνδέσμου στο γόνατο που υπέστη στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Βύζα.

Ο Αργεντινός δεν υπολογίζεται ενώ ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση για αποκατάσταση ρήξης έσω μηνίσκου και ακόμη δεν υπολογίζεται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey