Παρελθόν Σκάγκλια και Θέος!

03/01/2012 - 20:47 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2012 - 21:34

Ο... χορός των αποδεσμεύσεων άρχισε στην ΑΕΛΚ, έπειτα κι από την πρόθεση της διοίκησης να προχωρήσει σε μειώσεις συμβολαίων λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει σύσσωμη η κατηγορία έπειτα από τη μη καταβολή της χορηγίας του ΟΠΑΠ.

Όπως σας είχε ενημερώσει το sportlesvos.gr από τις 29 Δεκεμβρίου (διαβάστε ΕΔΩ), η "μαύρη λίστα" περιλαμβάνει αρκετούς ποδοσφαιριστές με τον Γιώργο Θέο να βρίσκεται στη λίστα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε λάβει εξώδικο από την ΠΑΕ και έτσι το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις μόνος του, χωρίς να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Σήμερα μπήκε και τυπικά τέλος στη συνεργασία του με την ομάδα της Καλλονής, λύνοντας το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ.

Κι αν για τον Θέο ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη μια τέτοια εξέλιξη, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν περίμεναν να πληροφορηθούν πως παρελθόν από το σύλλογο αποτελεί ο Αργεντινός Λούκας Σκάγκλια. Ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε με περγαμηνές από τον Πανσερραϊκό, χωρίς να συμπεριφερθεί ποτέ σαν πρωτοκλασάτο όνομα, αφού έχασε αρχικά τη φυσική του θέση στην ενδεκάδα, παίζοντας σε αρκετά ματς μέχρι και... δεξί μπακ, έχασε στο τέλος και το συμβόλαιό του με την ΑΕΛΚ, το οποίο έλυσε κοινή συνεναίσει σήμερα.

Αν μάλιστα προσθέσουμε και την φυγή του Χρήστου Πουρή λίγες εβδομάδες νωρίτερα, το ρόστερ της ΑΕΛΚ πλέον έχει "ελαφρύνει" από τουλάχιστον δύο "γερά" συμβόλαια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey