Λουτσιάνο: "Πανέτοιμοι κόντρα στη Βέροια"

04/01/2012 - 11:15

Ο προπονητής της ΑΕΛΚ Λουτσιάνο Ντε Σόουζα έκανε δηλώσεις αναφορικά με το σημερινό ματς κόντρα στη Βέροια, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει πλέον περισσότερες λύσεις μετά την επιστροφή των τραυματιών, αναγνωρίζοντας πάντως πως η Βέροια δε βρίσκεται τυχαία στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλτυικά: "Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχηθώ στους φιλάθλους μας και σε όλον τον κόσμο «Καλή Χρονιά με υγεία και να είναι αισιόδοξοι». Τα παιδιά πήραν τις απαραίτητες ανάσες στις γιορτές με τις οικογένειές τους αλλά δεν χαλάρωσαν.

Το ματς με τον Πανιώνιο έχει περάσει στο παρελθόν. Κρατάμε την εμφάνισή μας και την παρουσία του κόσμου που ήταν απίστευτη και κοιτάμε πλέον το πρωτάθλημα και τους στόχους μας.

Τώρα, για το ματς με τη Βέροια αυτό που βλέπω στις προπονήσεις είναι πως η ομάδα είναι έτοιμη κι όπως στους προηγούμενους αγώνες έτσι και σε αυτόν θέλουμε τη νίκη και θα παίξουμε με πάθος. Ο Προβατίδης που ήδη έχει μπει ξανά σε ρυθμό αγώνων και η επιστροφή των Ταραχούλσκι και Μήτση δίνουν μια δυναμική και είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσουν.

Η Βέροια είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος γιατί είναι μια ομάδα με χαρακτήρα, έχει σημαντικές επιτυχίες και θέλει πάντα τα θετικά αποτελέσματα κάτι που στη Μυτιλήνη δε θα την αφήσουμε να πάρει.

Σίγουρα, το γεγονός πως το προσεχές διάστημα θα έχουμε δύο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα δε μας ανησυχεί καθώς το ίδιο συμβαίνει για όλες τις ομάδες. Οι παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey