"Η λασπολογία θα πέσει στο κενό..."

05/01/2012 - 13:16 Τελευταία τροποποίηση στις 05/01/2012 - 13:33

Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ μέχρι τη στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ, δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη για το θέμα που δημιουργήθηκε, ενδεχομένως με κάποια ανακοίνωση, για τα όσα δημοσίευσε χθες το zougla.gr και αναπαρήγαγε χθες και σήμερα ο τοπικός Τύπος.

Ωστόσο όλα δείχνουν πως η διοίκηση θα καταφύγει στη νομική οδό για να προασπίσει την προσωπικότητα των μελών της που «μπλέχτηκαν» στο δημοσίευμα της γνωστής ιστοσελίδας.

Στην εφημερίδα «Δημοκράτης», άνθρωποι της ομάδας δήλωσαν αμέσως μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ:

«Πρόκειται για ανυπόστατες καταγγελίες και συκοφαντίες και μάλιστα ανώνυμες, που στόχο έχουν να διαβάλλουν και να προσβάλλουν την προσωπικότητά μας.

Τα όσα δημοσιεύονται στο zougla.gr δεν στέκουν αληθείας, προέρχονται από λασπολόγους, υβριστές, θρασύδειλους που φορούν την κουκούλα της ανωνυμίας και όπως είναι λογικό επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα, προασπίζοντας και διασφαλίζοντας την προσωπικότητά μας. Η λασπολογία θα πέσει στο κενό.

Δεν μπορεί κανείς να διασύρει και να καταστρέφει υποστάσεις, στο όνομα συμφερόντων ή διαφορών, αν υπάρχουν. Για το λόγο αυτό θα ακολουθήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Διαισθανόμαστε ότι το πρόβλημα είναι η ομάδα και η άνοδό της. Σ΄ αυτήν  θέλουν κάποιοι να λειτουργήσουν ως τροχοπέδη.».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey