Θέλει δανεικό τον Σεμπέκο η Καλαμαριά!

07/01/2012 - 17:46 Τελευταία τροποποίηση στις 07/01/2012 - 17:55

Η ανάγκη ενίσχυσης του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στα άκρα της άμυνας με παίκτη κάτω των 21 ετών, έφερε στο προσκήνιο για τους «κοκκινόμαυρους» το όνομα του 19χρονου μπακ της ΑΕΛΚ Γιώργου Σεμπέκου.

Ο ταλαντούχος ακραίος αμυντικός, που πέρυσι μέτρησε 12 συμμετοχές στην ομάδα της Καλλονής δεν έχει φέτος ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής, ενώ αποχαιρέτησε το 2011 τραυματίας.

Σημείο επαφής των δύο ομάδων είναι ο νυν τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛΚ και πρώην παίκτης του Απόλλωνα, Προκόπης Καρτάλης και αυτές τις καλές σχέσεις προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο προπονητής της Καλαμαριάς Τζο Παλατσίδης, για να «δανειστεί» τον Σεμπέκο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Σεμπέκος, που θεωρείται αξιόπιστη λύση για τους «μικρούς», έπαιξε παλιότερα στους Ερασιτέχνες του Πανιωνίου, ενώ θα μείνει περίπου δυο εβδομάδες ακόμα εκτός δράσης, λόγω θλάσης, κάτι που δεν προβληματίζει ιδιαίτερα την Καλαμαριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η ΑΕΛΚ είναι θετική στην παραχώρησή του με υποσχετική στους "Πόντιους" και πλέον απομένει η συγκατάθεση του παίκτη, ο οποίος κατάγεται από την Αθήνα, αλλά διατηρεί δεσμούς με το νησί της Λέσβου.

Εξελίξεις αναμένονται από Δευτέρα, αφού χρονικά προέχει για την ΑΕΛΚ το ματς με τον Πιερικό και για την Καλαμαριά, ο αγώνας κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας.

(Πηγή: mikriliga.com)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey