Στη Μπολιβάρ της Βολιβίας ο Σκάγκλια!

08/01/2012 - 13:34 Τελευταία τροποποίηση στις 08/01/2012 - 13:51

Ο Αργεντίνος πρώην μέσος της ΑΕΛΚ Λούκας Σκάγκλια θα συνεργαστεί ξανά με τον συμπατριώτη του προπονητή Γκιγιέρμο Όγιος, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Μπολιβάρ, πρωταθλήτριας της Βολιβίας.

Όταν τη σεζόν 2008-09 ο Γκιγέρμο Όγιος έπιανε δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννινα, έφερνε στη χώρα μας έναν ποδοσφαιριστή της απολύτου εμπιστοσύνης του, τον Λούκας Σκάγκλια. Οι δύο Αργεντινοί συνεργάστηκαν και στον Πανσερραϊκό την επόμενη σεζόν και θα το κάνουν εκ νέου το 2012 στη Βολιβία.

Έτσι εξηγείται λοιπόν, το αιφνίδιο διαζύγιο του Αργεντίνου με την ΑΕΛΚ, αφού ο Όγιος είναι η αιτία που ο Λούκας Σκάγκλια έλυσε το συμβόλαιό του και πήρε το δρόμο προς τη Λατινική Αμερική!

Η Μπολιβάρ μάλιστα ανακοίνωσε επίσημα την πρώτη της μεταγραφή, έπειτα από προσωπική εισήγηση του τεχνικού της Γκιγέρμο Όγιος. Αναμφίβολα, η πρόκληση του Κόπα Λιμπερταδόρες  ήταν τεράστια και ο προπονητής της ΑΕΛΚ Λουτσιάνο ντε Σόουζα, ο οποίος πανηγύρισε μαζί με τον Σγκάγκλια την άνοδο του ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League, δε θα μπορούσε, να του φέρει εμπόδιο στο μεγάλο βήμα της καριέρας του. Ούτε και η ΑΕΛΚ φυσικά...

(Ρεπορτάζ: footballleaguenews.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey