Φέρνει Ζουρούδη για υπογραφές

18/01/2012 - 12:59 Τελευταία τροποποίηση στις 18/01/2012 - 13:29

Λύση στο σκοράρισμα ευελπιστεί πως βρήκε η ΑΕΛΚ, που ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Πέτρο Ζουρούδη, που ανήκε από πέρυσι στο Λεβαδειακό και φέτος αγωνίστηκε σε εννέα ματς στη Super League.

Ο 33χρονος στράικερ ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του με τους Βοιωτούς, έχοντας συμφωνήσει προφορικά με τους ανθρώπους της ομάδας της Καλλονής και πλέον απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, ο Ζουρούδης αναμένεται το βράδυ στη Μυτιλήνη, για να δώσει τα χέρια με τους παράγοντες της νέας του ομάδας και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Πέτρος Ζουρούδης συγκαταλέγεται στους έμπειρους επιθετικούς των εθνικών κατηγορίων μετρώντας συνολικά 277 συμμετοχές σε Α', Β' και Γ' Εθνική και 75 γκολ με τις φανέλες των Πανελευσινιακού (4), Θρασύβουλου (10), Παναιτωλικού (39), Καστοριάς (15), ΠΑΣ Γιάννινα (0), Διαγόρα Ρόδου (2) και Λεβαδειακού (5), με τον οποίο πάντως δεν κατάφερε στο φετινό πρωτάθλημα να πανηγυρίσει την επίτευξη κάποιου τέρματος. (Σε παρένθεση τα γκολ του ανά ομάδα)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey