Υπέγραψε ο Ζουρούδης

22/01/2012 - 12:24 Τελευταία τροποποίηση στις 22/01/2012 - 12:49

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του Πέτρου Ζουρούδη από την ΑΕΛΚ, αφού ο παίκτης υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Καλλονιάτες.

Ο 33χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, με τον οποίο αγωνίστηκε φέτος στη Super League και αναμένεται στη Λέσβο, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, με την επιστροφή της από την Αθήνα, όπου αγωνίζεται σήμερα με τον Εθνικό Αστέρα.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν ο Ζουρούδης θα είναι διαθέσιμος για το ματς της προσεχούς Τετάρτης κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής και είναι πλέον στο χέρι του προπονητή Λουτσιάνο Ντε Σόουζα να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ο Πέτρος Ζουρούδης συγκαταλέγεται στους έμπειρους επιθετικούς των εθνικών κατηγορίων μετρώντας συνολικά 277 συμμετοχές σε Α', Β' και Γ' Εθνική και 75 γκολ με τις φανέλες των Πανελευσινιακού (4), Θρασύβουλου (10), Παναιτωλικού (39), Καστοριάς (15), ΠΑΣ Γιάννινα (0), Διαγόρα Ρόδου (2) και Λεβαδειακού (5), με τον οποίο πάντως δεν κατάφερε στο φετινό πρωτάθλημα να πανηγυρίσει την επίτευξη κάποιου τέρματος. (Σε παρένθεση τα γκολ του ανά ομάδα)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey