Λουτσιάνο: "Μόνος στόχος η νίκη"

24/01/2012 - 12:54 Τελευταία τροποποίηση στις 24/01/2012 - 13:01

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛΚ έκανε ο προπονητής των Καλλονιατών Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, αναφερομενος στο αυριανό ματς με την Αναγέννηση Επανομής, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης:

Αναλυτικά: "Μόνος στόχοε με την Επανομή είναι η νίκη. Αν και προέρχεται από ένα ματς με τον Διαγόρα όπου πήρε τους τρεις βαθμούς εύκολα και με μεγάλο σκορ, ωστόσο, για εμάς αυτό δεν είναι «απειλή» καθώς το ρόστερ μας μας επιτρέπει να ζητάμε τον «άσσο» από τα παιχνίδια στην έδρα μας.

Οι προσθήκες των Σιλιγαρδάκη και Ζουρούδη θα φρεσκάρουν την ομάδα και μαζί με του Χωριανόπουλου θα είναι τρεις μεταγραφές που θέλω να πιστεύω πως θα βοηθήσουν στις θέσεις για τις οποίες αποκτήθηκαν.

Είναι λογικό να έχει απαιτήσεις ο κόσμος καθώς το ρόστερ της ΑΕΛΚ δημιουργεί προσδοκίες για πολλά παραπάνω από ένα Χ, όμως, πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πως χρειάζεται υπομονή καθώς είμαστε μια νέα ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Οι ισοπαλίες είναι μέσα στο παιχνίδι. Κι αυτές δίνουν βαθμό. Είμαι αισιόδοξος πως σύντομα θα έρθουν πολλά θετικά αποτελέσματα και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Περιμένουμε την Τετάρτη τον κόσμο στο γήπεδο για να μας βοηθήσει όπως έχει κάνει σε όλες τις αγωνιστικές στους εντός έδρας αγώνες".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey