Ευκαιρία για ξεκούραση και... προετοιμασία!

01/02/2012 - 12:51

Ευκαιρία για ξεκούραση λοιπόν για την ΑΕΛΚ, αλλά και για όλες τις ομάδες της Football League αποτελεί η απόφαση του ΠΣΑΤ για αποχή από τους σημερινούς και τους Κυριακάτικους αγώνες.

Ο Λουτσιάνο μάλλον είδε με ικανοποίηση την εξέλιξη αυτή, δεδομένου πως στα Γιαννιτσά είδε και ο ίδιος σημάδια κόπωσης (φυσιολογικά) των ποδοσφαιριστών του και κυρίως εκείνων που τραβούν το μεγάλο κουπί στη σαιζόν.

Η ΑΕΛΚ εκτός αυτού, αποκτά και την ευκαιρία πραγματοποίησης μίας μίνι  προετοιμασίας ενόψει της καυτής συνέχειας με τρία ματς… «φωτιά» στα οποία θέλει μία ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών.

Πρώτος αντίπαλος της ΑΕΛΚ είναι ο ουραγός Διαγόρας, κόντρα στον οποίο η ομάδα του «Λούτσι» θέλει μόνο και μόνο νίκη παίζοντας και ως γηπεδούχος.

Επόμενη αποστολή, η Παναχαϊκή ξανά στον Ταρλά, σε ένα ντέρμπι που η Καλλονή θέλει τη νίκη για τους βαθμούς αλλά και για το γόητρο…

Το τρίτο παιχνίδι της σειράς, θα διεξαχθεί στην έδρα του πρωτοπόρου Πλατανιά Χανίων με την ΑΕΛΚ να αποσκοπεί στη διάκριση… Οπότε μάλλον η διακοπή αυτή, ήρθε "κουτί" για την ΑΕΛΚ...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey