Νουθεσίες αντί απάντησης για το... φιλικό!

10/02/2012 - 16:58 Τελευταία τροποποίηση στις 10/02/2012 - 17:25

Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ με ανακοίνωσή της που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της, τοποθετείται για το θέμα της πρόσκλησης του Αιολικού για την πραγματοποίηση ενός φιλικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το Σαββατοκύριακο, όπου οι δύο εκπρόσωποί μας στις εθνικές κατηγορίες δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αναλυτικά: "Με έκπληξη διαβάζουμε στον τοπικό τύπο πως αρνηθήκαμε φιλικό με την ομάδα του Αιολικού για ιερό σκοπό.

Η ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ είναι μια σοβαρή ΠΑΕ, λειτουργεί με σύστημα και όχι με κώδικες καφενείου που κάποιοι νομίζουν πως συνιστούν επίσημη πρόταση. Διαθέτει διοίκηση, γραφεία και όλα τα τεχνικά μέσα επικοινωνίας. Αν κάποια ομάδα θέλει να διεξάγει φιλικό με την ΑΕΛΚ μπορεί επισήμως να απευθυνθεί σε εμάς. Χωρίς υπεκφυγές και χωρίς να δημιουργούνται εντυπώσεις. Τα υπόλοιπα είναι προς κατανάλωση σελίδων στις εφημερίδες.

Τώρα, όσον αφορά στην κοινωνική δραστηριότητα της ΑΕΛΚ, μη μένετε σε αυτά που φαίνονται ή κοινοποιούνται, υπάρχουν κι άλλα, και ο πρόεδρος της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ είναι αρκετά ευαισθητοποιημένος ώστε να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε χρειάζονται μεσάζοντες και καλοθελητές.

Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με «κίτρινα» δημοσιεύματα.".

Σημείωση sportlesvos.gr: Στην ουσία της τοποθέτησης της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, εμείς σαν Τύπος είτε "κίτρινος" είτε "κόκκινος" (έχει και ντέρμπι σήμερα) οφείλουμε να επιμείνουμε, ασκώντας το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Τελικά, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ αρνήθηκε ή δεν αρνήθηκε την πραγματοποίηση αυτού του φιλικού; Γιατί στην ανακοίνωση της, δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία "απάντηση", παρά μόνο νουθεσίες περί της διαδικασίας των επίσημων και ανεπίσημων προσεγγίσεων.

Από την πρώτη στιγμή, σχολιάσαμε πως δεν τιμά κανέναν η μη πραγματοποίησή ενός φιλικού αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πολύ περισσότερο δε, οι "απέναντι" τοποθετήσεις, σε κάθε ευκαιρία, ακόμα κι όταν πρόκειται για "ιερό σκοπό". Σε τελική ανάλυση, χάθηκε άλλη μία ευκαιρία γεφυρώματος του χάσματος μεταξύ των παραγόντων τους...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey