Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου!

15/02/2012 - 11:08

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του lesvosnews.gr, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης, επαναφέρει δυναμικά το θέμα με το πρόσφατο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας zougla.gr καταθέτοντας στην Εισαγγελία Μυτιλήνης μηνυτήρια αναφορά.

Ο κ. Μιχαλάκης μέσω του δικηγόρου Άρη Χατζηκομνηνού που ανέλαβε την υπόθεση, ζητά από την Εισαγγελεία Μυτιλήνης να διερευνήσει την υπόθεση και να καταλογίσει τις ποινικές ευθύνες (εφόσον αυτές προκύψουν), στους υπεύθυνους της σκευωρίας όπως ο ίδιος σημειώνει, που συκοφάντησε το όνομα τόσο του ιδίου, όσο του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Κώστα Παπαδόπουλου και κυρίως του ονόματος της ομάδας.

Σύμφωνα πάντα με το lesvosnews.gr στη μηνυτήρια αναφορά κατονομάζονται ο δημοσιογράφος Ν. Γεωργιάδης της zougla.gr, ο Αντιδήμαρχος Λέσβου Γιάννης Τσακίρης από το γραφείο του οποίου φέρεται να έφυγε το περιβόητο φαξ της καταγγελίας και ο κ. Ασβεσταδέλλης ο οποίος φέρεται να έχει προσωπικές διαφορές με τον κ. Παπαδόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δικηγόρος του κ. Μιχαλάκη ζητά να γίνει επίσημη γραφολογική εξέταση της υπογραφής που υπάρχει επάνω στο φαξ της ανώνυμης καταγγελίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey