Συμφώνησε με Ματζουράκη!

05/03/2012 - 11:03 Τελευταία τροποποίηση στις 06/03/2012 - 11:01

Μετά από την ήττα στον Πλατανιά τα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο κυρίως βούιζαν για μία επικείμενη αλλαγή στον πάγκο της ΑΕΛΚ, με την ΠΑΕ ωστόσο να μην κάνει ουδεμία κίνηση για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το ότι η θέση του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα ήταν επισφαλής.

Η φημολογία των τελευταίων ωρών θέλουν την ΑΕΛΚ να έχει έρθει σε συμφωνία με ένα από το ονόματα που καταγράψαμε και εμείς εδώ μετά την «προπονητολογία» που αναπτύχθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Και ο εκλεκτός του Νίκου Μιχαλάκη είναι ο Γιάννης Ματζουράκης, ο γνωστός «Ρουμάνος» με πλούσιο βιογραφικό και θητεία σε μεγάλες ομάδες της Superleague με αποκορύφωμα την παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Ματζουράκης φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους Καλλονιάτες και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η επίσημη ανακοίνωσή του. Από τις μέχρι στιγμής πάντως πληροφορίες δεν προκύπτει ότι ο «Λούτσι» θα αποχωρήσει από την ΑΕΛΚ, αφού πρόθεση του Προέδρου είναι ο Βραζιλιάνος τεχνικός να παραμείνει ως βοηθός προπονητή δίπλα στο Μαντζουράκη.

Η επιλογή του «Ρουμάνου» φαντάζει ως η πλέον κατάλληλη για να μπορέσει η ΑΕΛΚ να βρει τα πατήματά της στην παρθενική της εμφάνιση στη Β΄ Εθνική και γιατί όχι να διεκδικήσει την άνοδο μέσω των μπαράζ. Ο Ματζουράκης φαίνεται να πείστηκε από το πλάνο της ΑΕΛΚ αφού για πρώτη φορά θα εργαστεί σε ομάδα Β΄ Εθνικής.

Ο «Ρουμάνος» ωστόσο θα έχει αρκετούς γνωστούς στη Μυτιλήνη, αφού στο παρελθόν έχει συνεργαστεί τόσο με τους Καρτάλη και Λουτσιάνο, που τους είχε σαν ποδοσφαιριστές του στις θητείες του σε Ξάνθη αλλά και Ολυμπιακό, όσο και με το Μανούσο από τη θητεία του στον ΟΦΗ…

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης λοιπόν, ο Γιάννης Ματζουράκης είναι προ των πυλών της ΑΕΛΚ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey