Απολογείται σήμερα στην ΕΠΟ

08/03/2012 - 13:28 Τελευταία τροποποίηση στις 08/03/2012 - 15:22

Για σήμερα Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η απολογία της ΑΕΛΚ, καθώς επίσης και των ΠΑΕ Παναθηναΐκού, Ατρομήτου, ΑΕΚ, των προπονητών Ζεσουάλδο Φερέϊρα και Γιώργου Δώνη, καθώς και του Ιωνικού.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, λαμβάνοντας υπόψη της τις πειθαρχικές διώξεις που άσκησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας πριν από λίγες ημέρες, τους κάλεσε στην πειθαρχικής της επιτροπή, η συνεδρίαση της οποίας θα ξεκινήσεις στις 15:30.

Σημειώνεται, πως ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος είχε προβεί, σε ότι αφορά την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, σε άσκηση πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων για την ανακοίνωσή  που εξέδωσαν οι Καλλονιάτες μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και τα όσα καταμαρτυρούσε στο διαιτητή κ. Παπαδόπουλο (διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση).

Τότε, η πρόκριση είχε κριθεί στην παράταση, με τον ρέφερι να αρνείται πέναλτι στον Τζίμη Βλαστέλλη λίγο πριν το τέλος, ενώ θα μπορούσε να έχει αποβάλλει και παίκτη του Πανιωνίου στη διάρκεια του έξτρα ημιώρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αφού έλαβε υπόψη της τις πειθαρχικές διώξεις που ασκήθηκαν από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στις 21 & 22/2/2012, κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 8/3/2012 και ώρα 15:30 τους Ζεσουάλδο Φερέιρα, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργο Δώνη, ΠΑΕ Ατρόμητος, σωματείο Ιωνικός, ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey