Να διευρύνει το σερί με Φωκικό

28/03/2012 - 10:58

Η εμβόλιμη 22η Αγωνιστική της Football League φέρνει το Φωκικό στη Μυτιλήνη για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛΚ, σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, που παραμένουν αήττητες μετά τις αλλαγές προπονητών που πραγματοποίησαν πριν λίγες εβδομάδες.

Ο Φωκικός, με το γνώριμο από τη θητεία του στον Αιολικό Πέτρο Μίχο να κάθεται στον πάγκο του, μετρά τέσσερα ματς χωρίς ήττα και έφτασε στο νησί της Λέσβου με στόχο να διευρύνει το σχετικό σερί, ώστε να παραμείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη μεριά η ΑΕΛΚ τρέχει το δικό της αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων από τη στιγμή που ανέλαβε ο Γιάννης Ματζουράκης τα ηνία του συλλόγου και θέλει να επιστρέψει στις εντός έδρας επιτυχίες, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδό της στα play off.

Απών από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι ο Χατζόπουλος, που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ παραμένουν ανέτοιμοι οι Σιλιγαρδάκης, Προβατίδης, Μήτσης, Τραορέ και Πάεζ. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες η αποστολή της ΑΕΛΚ κατέλυσε σε ξενοδοχείο ενόψει του κρίσιμου αγώνα με το Φωκικό.

Οι εκλεκτοί του Γιάννη Ματζουράκη για την αποστολή είναι οι εξής: Σουλογάνης, Μάππας, Καρακώστας, Βαλιός, Κριπιντίρης, Τζιωρτζιόπουλος, Θυμιόπουλος, Γάλας, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανουσάκης, Μανούσος, Ταραχούλσκι, Ζουρούδης, Ντος Σάντος, Βλαστέλλης, Σαμπάνης, Χωριανόπουλος.

O αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με ώρα έναρξης τις 16:00 και θα μεταδοθεί "λεπτό προς λεπτό" από το sportlesvos.gr!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey