Οι δηλώσεις των... βοηθών προπονητών!

29/03/2012 - 11:22

Τη λήξη του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΛΚ και Φωκικό ακολούθησε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τους προπονητές των δύο ομάδων, όμως και πάλι ο Γιάννης Ματζουράκης δεν προσήλθε στην αίθουσα και αντ' αυτού έκανε δηλώσεις ο βοηθός του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Το παράδειγμά του "Ρουμάνου" ακολούθησε και ο Πέτρος Μίχος, που έστειλε το βοηθό του Κώστα Τερζή.

Σε κάθε περίπτωση, γιατί έχει κουράσει το συγκεκριμένο θέμα, θα πρέπει όλοι να καταλάβουν πως οι δηλώσεις κάθε προπονητή δε γίνονται για τους δημοσιογράφους αλλά για τους αναγνώστες τους, που τυγχάνει να είναι και οι φίλαθλοι που προσέρχονται στα γήπεδα.

Εν προκειμένω, το να απουσιάζει ο κόουτς της ΑΕΛΚ επιδεικτικά από τις συνεντεύξεις Τύπου -εκτός από επικοινωνιακό ατόπημα- είναι ασέβεια προς το ποδοσφαιρόφιλο κοινό της Λέσβου και συγκεκριμένα των φίλων της ομάδας της Καλλονής...

Αναλυτικά οι δηλώσεις (πηγή aelk.gr):

Κώστας Τερζής - Βοηθός προπονητής Φωκικού

"Κατ'αρχήν να ευχαριστήσω την ομάδα της Καλλονής για τη φιλοξενία της. Φεύγουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί σας. Όσον αφορά στο παιχνίδι, πιστεύω πως ήταν καθοριστικό το σημείο που δεχθήκαμε το τέρμα. Ήταν ένα σημείο προς το τέλος του ημιχρόνου. Αν το αποσοβούσαμε θα μπορούσαμε να έχουμε καταφέρει κάτι καλύτερο. Μπήκαμε στο 2ο ημίχρονο με σκοπό να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να πάρουμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Δυστυχώς σήμερα κάποιοι παίκτες μας δε βρεθήκανε στην καλύτερή τους μέρα. Η ομάδα μας μπορεί να παρουσιάσει και έχει παρουσιάσει στα τελευταία παιχνίδια πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό που είδατε σήμερα. Τα τελευταία αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Δυστυχώς όπως κάθε ομάδα έχει κακές μέρες έτσι και σήμερα ήταν η δική μας. Αν συνεχίσουμε την προσπάθεια των τελευταίων αγώνων θα πετύχουμε το στόχο που είναι η παραμονή. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλλονής. Έχει πάρα πολύ καλό υλικό. Το ξέρουμε όλοι αυτό. Ελπίζω να προλάβει να διεκδικήσει την είσοδό της στα playoff και την άνοδο στην κατηγορία."

Λουτσιάνο Ντε Σόουζα - Βοηθός-Συνεργάτης προπονητής ΑΕΛΚ

"Κι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο Φωκικό. Καλή πορεία στο πρωτάθλημα και για το παιχνίδι αυτό που μας άφησε ικανοποιημένους και ευχαριστημένους ήταν η προσπάθεια των παιδιών και οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Δεν παρουσιάσαμε την ίδια εικόνα με αυτή του Αγροτικού Αστέρα στη Θεσσαλονίκη αλλά κερδίσαμε και κάναμε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Σίγουρα θα βοηθήσει τα παιδιά για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε. Πάμε για την τρίτη συνεχόμενη νίκη με τον Ηρακλή Ψαχνών. Θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε ό,τι καλύτερο."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey