Πάτησε ξανά το "Γεώργιος Σκούφος"

18/04/2012 - 11:02

Η ΑΕΛΚ πραγματοποίησε αρκετές προπονήσεις στο Γήπεδο "Γεώργιος Σκούφος" στη διάρκεια της καλοκαιρινής της προετοιμασίας, όμως από τη στιγμή που αυτό έκλεισε για εργασίες συντήρησης, ανάγκασε τους Καλλονιάτες να περιφέρονται ανά τη Λέσβο για να βρουν διαθέσιμο γήπεδο.

Μετά τις διακοπές του Πάσχα, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ματζουράκη επέστρεψαν στις προπονήσεις και συγκεκριμένα στο "Γεώργιος Σκούφος", που άνοιξε ξανά τις πύλες του. Ο "Ρουμάνος" είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες να επιστρέφουν στα... κιλά τους και να τίθενται στη διάθεσή του για το κυριακάτικο ματς κόντρα στην πρωτοπόρο Βέροια, στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής της Football League.

Μοναδικός απών από το κανονικό πρόγραμμα εγκύμνασης ήταν ο Μαμαρί Τραορέ, που συνεχίζει να ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή λόγω της αρθροσκόπησης στην οποία είχε υποβληθεί την 1η Φεβρουαρίου. Αν και αρχικά, ο χρόνος επανένταξής του είχε εκτιμηθεί σε 4-5 εβδομάδες, πέρασαν ήδη 2,5 μηνες και ο κεντρικός αμυντικός από το Μάλι δεν έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey