Οι δηλώσεις Λουτσιάνο και Χατζάρα

25/04/2012 - 22:35

Δηλώσεις έκαναν στη Συνέντευξη Τύπου, όπως πάντα ο βοηθός προπονητή Λουτσιάνο Ντε Σόουζα από πλευράς ΑΕΛΚ και ο κόουτς του Πιερικού Γιώργος Χατζάρας. Αναλυτικά:

Γιώργος Χατζάρας - προπονητής Πιερικού

«Κάναμε ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο, πολύ άσχημο, χωρίς αρχή και τέλος. Όχι ότι η Καλλονή σε εκείνο το σημείο ήταν πολύ καλή και οι δύο ακολουθούσαμε ένα ρυθμό πολύ μέτριο εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. Σε ένα ημίχρονο χάσαμε πολύ εύκολα και εκεί πάνω έγινε και η αποβολή και νομίζω πως το παιχνίδι αυτό χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο για εμάς ήταν μια διαδικαστική υπόθεση καθώς ήταν δύσκολο να ανατρέψουμε το παιχνίδι με 10 παίκτες. Πιστεύω ότι η Καλλονή δίκαια κέρδισε. Θα σταθώ σε μία φάση αυτή της αποβολής. Το θέατρο πλέον στο ποδόσφαιρο είναι επιζήμιο. Αν μη τι άλλο αν είχα ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή εδώ, στην ομάδα μου, θα τον είχα διώξει».

Λουτσιάνο Ντε Σόουζα - συνεργάτης-βοηθός προπονητή

«Πρώτα απ'όλα θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την προσπάθειά τους. Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές κάναμε δύο πάρα πολύ καλά παιχνίδια. Και στη Βέροια και στο σημερινό. Σήμερα, καταφέραμε και πήραμε τους τρείς βαθμούς με μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Γι'αυτό αξίζει θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά.

Παρά τη θερμοκρασία που άλλαξε ξαφνικά και για τους ποδοσφαιριστές ήταν ό,τι χειρότερο. Θεωρώ ότι παίχτηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μπήκαν πολύ ωραία γκολ και νομίζω πως αυτό είναι κέρδος για το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey