"Φευγάτος" ο Καρτάλης. Κύριος ο Σφακιανάκης

25/04/2012 - 22:42

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί από την Κυριακή, πως ο Προκόπης Καρτάλης αποτελεί -κατά κάποιο τρόπο- παρελθόν από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Επισήμως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με το θέμα Καρτάλη, αν και οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν ένα "πάγωμα" στις σχέσεις Προέδρου και Τεχνικού Διευθυντή, με αφορμή κάποιο περιστατικό που μέτρησε καταλυτικά ώστε ο τέως ποδοσφαιριστής και υπηρεσιακός προπονητής κατά την περσινή χρονιά, να... εκπέσει του αξιώματός του.

Ο ίδιος ο Καρτάλης πάντως βρέθηκε στην κερκίδα των επισήμων του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης στη σημερινή αναμέτρηση των Καλλονιατών με αντίπαλο τον Πιερικό, ωστόσο κάθισε σχετικά απομονωμένα και αρκετά μακριά από τον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη, που προτίμησε τη συντροφιά του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Στέλιου Σφακιανάκη.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Σφακιανάκης ήταν ο μόνος από πλευράς ΑΕΛΚ, που επισκέφθηκε τα δημοσιογραφικά θεωρεία για να ευχηθεί στους τοπικούς δημοσιογράφους, κίνηση εκ διαμέτρου αντίθετη σε σχέση με τους υπόλοιπους διοικούντες την καλλονιάτικη ΠΑΕ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey