Άνω κάτω από την καταγγελία της Πνακά...

26/04/2012 - 15:20

Άνω κάτω έκανε την ΑΕΛΚ η καταγγελία που φέρεται να κατέθεσε στην Εισαγγελέα Μυτιλήνης και τον Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Φώτη Χατζημιχάλη, η Αντιδήμαρχος Λέσβου Ταξιαρχούλα Πνακά, αναφορικά με την ασφάλεια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, ζητώντας σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και του Τύπου να κλείσει, μέχρι να διευθετηθεί το θέμα με τη στατικότητα των κερκίδων.

Θυμίζουμε πως την υπόθεση αυτή την είχαμε αναδείξει από το sportlesvos.gr πριν από μία εβδομάδα, όταν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Λέσβου, συζητήθηκε εκτός ημερησίας διάταξης η αναγκαιότητα πραγματοποίησης παρεμβάσεων στο γήπεδο, έπειτα από έγγραφο που έστειλε στο Δήμο Λέσβου η Αποκεντρωμένη Διοίκησης Αιγαίου.

Σαν σε συνέχεια λοιπόν της επεισοδιακής εκείνης συνεδρίασης που είχε αρκετό άρωμα «κόντρας» Μιχαλάκη-Βέρρου, η Αντιδήμαρχος προτάσσοντας την ασφάλεια των αθλητών και των πολιτών, φέρεται να κατέθεσε καταγγελία στην Εισαγγελία που έθετε στον… αέρα τον αγώνα της ΑΕΛΚ με τον Πιερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αντιπρόεδροι της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Κώστας Παπαδόπουλος και Στέλιος Σφακιανάκης, πληροφορήθηκαν άμεσα την εξέλιξη αυτή και έκαναν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, χωρίς να κρύβουν τον εκνευρισμό τους για την κίνηση αυτή της Αντιδημάρχου.

Τελικά το παιχνίδι έγινε κανονικά και λίγο αργότερα στη συνέντευξη τύπου του αγώνα, ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλώντας στην Τηλεόραση Μυτιλήνης, υποστήριξε πως η πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου ήταν αυθαίρετη και εν αγνοία του Δημάρχου Λέσβου Δημήτρη Βουνάτσου. «Θέλω να καταγγείλω τη σημερινή της πράξη η οποία νομίζω πως είναι εν αγνοία του δημάρχου Λέσβου διότι εκείνη με την ενέργειά της αυτή καταγγέλλει τον ίδιο τον Δήμο Λέσβου και κανέναν άλλον.

Εμείς από την πλευρά μας κινηθήκαμε όπως έπρεπε διότι δεν υπάρχει καμία αρμοδιότητα πλέον στο δήμο Λέσβου για το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης έχει παραχωρηθεί με επίσημο έγγραφο του νομικού προσώπου του Δήμου στην ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και εν συνεχεία στην ΕΠΑΕ. Δηλαδή το έγγραφο αυτό λέει ότι ο Δήμος Λέσβου παραχωρεί το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης ως έδρα και όχι ως προπονητικό γήπεδο με εφεδρικό το γήπεδο Καλλονής. Ως εκ τούτου αρμόδια για την αδειοδότηση καταλληλότητας του γηπέδου είναι η ΕΠΑΕ και κανείς άλλος», εξήγησε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος.

Το περιστατικό αυτό ήρθε λοιπόν να προστεθεί στα πολλά άλλα προηγούμενα φέτος με το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Μία σειρά περιστατικών που σαφέστατα αποδεικνύει ότι το πολύπαθο φέτος ετούτο γήπεδο αδυνατεί να φιλοξενήσει δύο ομάδες, λόγω της κάκιστης καταρχήν προσέγγισης των παραγόντων ΑΕΛΚ και Αιολικού που το θέλουν «δικό τους και μόνο», αλλά και της κακής εκ του αποτελέσματος διαχείρισης της δημοτικής αρχής επάνω σε αυτό το… εκρηκτικό ζήτημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey