Να ανακαλέσει η ΠΑΕ ζητά η ΕΠΟ!

27/04/2012 - 16:14

Η ΑΕΛ Καλλονής καλείται να ανακαλέσει την ανακοίνωση διαμαρτυρίας, που εξέδωσε μετά τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανιώνιο.

Η ομάδα της Λέσβου μπορεί να διαμαρτυρόταν δικαιολογημένα για τη διαιτησία του Παπδόπουλου στο συγκεκριμένο ματς, που κρίθηκε στην παράταση με αρκετές αμφισβητούμενες φάσεις, όμως τα όσα καταγράφηκαν στην ανακοίνωση των Καλλονιατών προκάλεσαν προ ημερών την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, στη χθεσινή της συνεδρίαση, αποφάσισε να ζητήσει από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ να ανακαλέσει, κηρύσσοντάς την πειθαρχικά ελεγκτέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας: «Mε την υπ' αριθμ. 162/26.04.2012 απόφασή, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κηρύσσει την ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ πειθαρχικά ελεγκτέα για το παράπτωμα της δυσφήμησης του αθλήματος του ποδοσφαίρου και της επιβάλλει την ποινή της επίπληξης, με την υποχρέωση να ανακαλέσει την εν λόγω ανακοίνωσή της εντός είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας.

Η ανάκληση θα γίνει με δημοσίευση κατά τον ίδιο τρόπο που έγινε και η ανακοίνωση (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, 20.12.2011)».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey