ΑΕΛΚ ετών 18!

15/05/2012 - 15:04

Σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια, τα ντέρμπι του λεκανοπεδίου που καθήλωναν τους φίλους του Αρισβαίου και του Απόλλωνα Δαφίων, έλαβαν τέλος…

Το όραμα της δημιουργίας μίας μεγάλης ομάδας που θα εκπροσωπούσε με τη σύμπραξη των δυνάμεων της ευρύτερης περιοχής του λεκανοπεδίου της Καλλονής, απέκτησε σάρκα και οστά κι έτσι το 1994, Μάη μήνα γεννήθηκε η Αθλητική Ένωση Λεκανοπεδίου Καλλονής.

Με βήματα μεθοδικά, η γνωστή μας ΑΕΛΚ πια, έγινε πρωταγωνίστρια από το ξημέρωμα της νέας χιλιετίας στο λεσβιακό χώρο για να φτάσει στην τελευταία πενταετία της, που κατάφερε να καταξιωθεί στο πανελλήνιο και σήμερα να χτυπά με αξιώσεις την πόρτα της Superleague. Επιτυγχάνοντας δηλαδή το μεγαλύτερο επίτευγμα λεσβιακής μας εκπροσώπου στο ποδόσφαιρο…

Η 15η Μαΐου φέρνει την ΑΕΛΚ στην ενηλικίωσή της και πιο ώριμη ποτέ, βαδίζει υπό την καθοδήγηση πια του Νίκου Μιχαλάκη σε ασφαλή δρόμο νέων επιτυχιών.

Ο Χάρης Καλλίας, ο ισχυρός παράγοντας της ΕΠΣΛ που αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της συνένωσης Απόλλωνα και Αρισβαίου και οραματιστής της σημερινής ΑΕΛΚ, ίσως είναι ένας από τους πιο κατάλληλους ανθρώπους για να μιλήσουν για την ξεχωριστή ετούτη μέρα για το καμάρι της Καλλονής. «Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για αυτήν την ομάδα που σήμερα φτάνει τα 18 χρόνια ζωής και πραγματικά στην πορεία της, έχει καταφέρει πολύ περισσότερα απ΄ όσα θα μπορούσε να φανταστεί και ο πιο αισιόδοξος εκείνης της εποχής που τη δημιουργήσαμε», δήλωσε αρχικά στο «SL» ο κ. Καλλίας.

«Εύχομαι τα καλύτερα για την ΑΕΛΚ στο άμεσο μέλλον που πιστεύω ότι της ανήκει. Σήμερα η Καλλονή χάρις στις μέχρι τώρα διοικήσεις της που συνείσφεραν όλοι σημαντικά ακούγεται στο πανελλήνιο και σήμερα χάρις στον κ. Μιχαλάκη είναι κοντά στο να διεκδικήσει το όνειρο της Α΄ Εθνικής. Ωστόσο υπάρχει και κάτι στενάχωρο στην όλη υπόθεση.

Πως η ομάδα αυτή δεν βρίσκεται πια στην πόλη της, στη γενέθλια γη της. Με την ευθύνη όλων μας και όχι μόνο της διοίκησης της ΠΑΕ όπως βιαστικά μπορεί κάποιοι να σχολιάσουν. Εύχομαι λοιπόν σύντομα η ΑΕΛΚ να γυρίσει σπίτι της, με την τοπική κοινωνία να αγκαλιάζει την προσπάθεια της διοίκησης και τη διοίκηση να δέχεται την συγκλονιστική υποστήριξη που μπορεί να της προσφέρει ο κόσμος της εδώ στο λεκανοπέδιο. Χρόνια πολλά!».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey