Λιτό... συμμάζεμα για τα περί Πανιωνίου!

16/05/2012 - 13:26 Τελευταία τροποποίηση στις 16/05/2012 - 13:53

Με μια λιτή ανακοίνωσή της, που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ανακάλεσε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που είχε εκδόσει στις 21 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά το ματς Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανιώνιο, για τη διαιτησία του Παπαδόπουλου που στέρησε από τους Καλλονιάτες τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την πρόκριση στη διαδιακασία των πέναλτι.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, σε συνεδρίασή της στο τέλος Απριλίου είχε κηρύξει την ΠΑΕ ΑΕΛΚ πειθαρχικά ελεγκτέα, έπειτα από σχετικά υπόδειξη του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, ζητώντας να ανακαλέσει την ανακοίνωση διαμαρτυρίας, θεωρώντας πως δυσφημεί το άθλημα.

Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ εξέδωσε έτσι σήμερα μια νέα ανακοίνωση: "Σύμφωνα με την υπ' αρ. 162 /26-4-2012 απόφαση της Π.Ε. / ΕΠΟ , η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.Κ. ανακαλεί το περιεχόμενο της από 21-12-2011 ανακοίνωσης που είχε εκδοθεί μετά τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με την Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ".

Ο... Γκασμάς: "Φοβερό το timing. Να ανακαλείς την Τετάρτη, μετανιωμένος που δυσφήμησες το άθλημα, τις (δικαιολογημένες) αντιδράσεις σου για ένα ματς που κόστισε σχεδόν 100.000€ (μπόνους πρόκρισης + εισιτήρια με Παναθηναϊκό) και μια μέρα νωρίτερα να διαμαρτύρεσαι εγγράφως ξανά για τη διαιτησία..."

Θυμίζουμε την ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας: «Mε την υπ' αριθμ. 162/26.04.2012 απόφασή, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κηρύσσει την ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ πειθαρχικά ελεγκτέα για το παράπτωμα της δυσφήμησης του αθλήματος του ποδοσφαίρου και της επιβάλλει την ποινή της επίπληξης, με την υποχρέωση να ανακαλέσει την εν λόγω ανακοίνωσή της εντός είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας.

Η ανάκληση θα γίνει με δημοσίευση κατά τον ίδιο τρόπο που έγινε και η ανακοίνωση (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, 20.12.2011)».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey