Οι δηλώσεις στη Συνέντευξη Τύπου

21/05/2012 - 10:40 Τελευταία τροποποίηση στις 21/05/2012 - 10:55

Πανευτυχής ήταν ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιάννης Παπακώστας, μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην ΑΕΛΚ, και τη μαθηματική εξασφάλιση της συμμετοχής της Παναχαϊκής στα play off. Από την άλλη μεριά ο βοηθός προπονητή των Καλλονιατών Λουτσιάνο Ντε Σόουζα στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του μετά το 0-1, αφού θα μπορούσε κάπου εκεί να έχει κριθεί και το ματς...

Γιαννης Παπακώστας, προπονητής Παναχαικής: «Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία για την ομάδα μας, η είσοδος στα πλει-οφς, και μάλιστα μια αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου. Αυτό που έχουν πετύχει τα παιδιά είναι άθλος, μέσα σε 10 αγωνιστικές έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια, είναι χαρακτήρες χαμηλών τόνων και εργάτες μέσα στο γήπεδο αλλιώς δεν θα είχαν πετύχει αυτό τον άθλο.

Σε οτι αφορά το σημερινό παιχνίδι, για 35 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί, με συνδυασμούς και αποφασιστικότητα αλλά σίγουρα είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σοβαρά σε αυτό. Βέβαια ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, κατάφεραν με αντιδράσουμε, να ισοφαρίσουμε και να κυνηγήσουμε το γκολ της νίκης.

Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν την ωριμότητα και τους για να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν και αυτό είναι σημαντικό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας που εμψύχωσαν τους παίκτες μετά το γκολ που δεχτήκαμε.

Πλέον κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Βύζα Μεγάρων όπου θα το δούμε με σοβαρότητα για να πάρουμε τους 3 βαθμούς και μετά θα ασχοληθούμε με τον μίνι-πρωτάθλημα όπου θα κυνηγήσουμε τον δεύτερο μας στόχο».

Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, βοηθός προπονητή ΑΕΛΚ: «Κάναμε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο αλλά ευτυχήσαμε στο τέλος να βάλουμε γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ευκαιρία να το τελειώσουμε αλλά δεν το καταφέραμε.

Αν είχε γίνει το 0-2, νομίζω ότι τότε θα φεύγαμε με τη νίκη από την Πάτρα αλλά πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι.Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή που μπήκε στα πλει-οφς ανόδου και οι παίκτες της έδειξαν ότι ήθελαν πολύ το σημερινό παιχνίδι και της εύχομαι καλή συνέχεια».

Πηγή: sportfmpatras.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey