Μοίρασε συγχαρητήρια ο Μιχαλάκης

23/05/2012 - 21:56 Τελευταία τροποποίηση στις 23/05/2012 - 22:32

Μήνυμα από τη μακρινή Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας έστειλε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης προς τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, μέσω του aelk.gr, θέλοντας να μοιραστεί μαζί τους τη χαρά του από την είσοδο της ΑΕΛΚ στα play off.

"Θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες. Θα ήθελα πολύ να ήμουν κοντά τους, να τους σφίξω το χέρι και να μοιραστώ όλη αυτή τη χαρά και την ικανοποίηση που μου μεταφέρουν οι συνεργάτες μου. Ήταν μεγάλη η προσπάθεια που κάναμε αυτή τη χρονιά σε όλα τα επίπεδα.

Κάναμε πράγματα που δεν είχαν ξαναγίνει στα χρονικά του λεσβιακού ποδοσφαίρου. Είναι μια μεγάλη επιτυχία και ήταν ένα στοίχημα γι'αυτή την ομάδα τα playoffs. Ήταν ένας στόχος που πίστευα πως μπορούσαν να τον πετύχουν και το έκαναν. Θέλω όμως να τους δω το ίδιο πεισμωμένους στα μπαράζ και να προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Για εμάς τους ναυτικούς ένα ταξίδι τελειώνει όταν πατήσουμε στο λιμάνι και όχι όταν ρίξουμε άγκυρα. Θέλω να τους πω πως το ταξίδι δεν έχει τελειώσει. Δεν έχει πιάσει αυτή η ομάδα ακόμη λιμάνι.

Πέτυχαν να επιβεβαιώσουν αυτό που όλες οι ομάδες με τις οποίες παίξαμε έλεγαν, δηλαδή, πως έχουμε «ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας». Είναι επαγγελματίες, γνωρίζουν από μεγάλα παιχνίδια και πιστεύω θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν την ΑΕΛΚ πιο ψηλά ακόμη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στο προπονητικό team, στον Γιάννη Ματζουράκη, τον «Λούτσι» και όλα τα παιδιά. Ειλικρινά θα ήθελα να ήμουν εκεί..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey