Προβληματισμένος ο "Ρουμάνος"

26/05/2012 - 21:14

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League έφτασε στο τέλος της, ωστόσο ο προβληματισμός των προπονητών και στις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στα play offs της ανόδου είναι έκδηλος, από τη στιγμή που δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της έναρξης των αγώνων.

Ο προπονητής της ΑΕΛΚ, θέλοντας οι παίκτες του να διατηρηθούν σε αγωνιστική ετοιμότητα, έχει προχωρήσει σε αλλαγές αναφορικά με το πρόγραμμα εγκύμνασης εν όψει των play offs.

Με την UEFA να καθυστερεί την έναρξη των αγώνων κατάταξης, μετά και την έκθεση της σχετικά με το ματς της Καλλιθέας κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών που θεωρείται ύποπτο στοιχηματισμού, το μόνο που μπορούν να κάνουν ΑΕΛΚ, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Καλλιθέα είναι να περιμένουν τις τελικές αποφάσεις, ώστε να επιστρέψουν στο γήπεδο.

Από το μυαλό των Καλλονιατών πέρασε και η σκέψη της διεξαγωγής ενός φιλικού, όμως ανταγωνιστικός αντίπαλος δύσκολα θα βρεθεί. Το πιθανότερο μάλιστα για τον Γιάννη Ματζουράκη είναι να αρκεστεί σε ένα "οικογενειακό" τεστ κόντρα στην Κ20.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey