Τα συγχαρητήρια της ΕΠΣ Λέσβου

29/05/2012 - 10:31 Τελευταία τροποποίηση στις 29/05/2012 - 10:47

Συγχαρητήρια επιστολή προς τη διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ, για την επιτυχία τους να συμμετάσχουν στα play off ανόδου στη Σούπερ Λίγκα, απέστειλε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου.

Πιο αναλυτικά, στο κείμενο αναφέρεται: "Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣΛ συγχαίρουν τη διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Καλλονής, για την είσοδό της ομάδας στους αγώνες κατάταξης ανόδου στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική κατηγορία.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία, αλλά και η όλη φετινή παρουσία της ΑΕΛΚ, συμβάλλουν τα μέγιστα στην προβολή και άνοδο του λεσβιακού ποδοσφαίρου, προσφέροντας χαρά και ενδιαφέρον στους φιλάθλους του νησιού μας, σε μια εποχή κατήφειας και οικονομικής δυσπραγίας του λεσβιακού λαού.

Η ΕΠΣΛ εύχεται ολόψυχα αυτή η επιτυχία να ολοκληρωθεί με την άνοδο της ΑΕΛΚ, κάνοντας πραγματικότητα ένα ποδοσφαιρικό όνειρο πολλών ετών. Καλεί τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν ακόμα πιο δυνατά στην προσπάθεια των ανθρώπων της ΑΕΛΚ, ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε τη μεγαλύτερη διαχρονικά επιτυχία του λεσβιακού ποδοσφαίρου".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey