×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 73

Απίστευτα πυρά Κούγια κατά Μιχαλάκη!

14/06/2012 - 15:50 Τελευταία τροποποίηση στις 14/06/2012 - 16:37

Η εντός έδρας ήττα της Παναχαϊκής από τον Πλατανιά (2-3) στην πρεμιέρα των play off και η διαιτησία του Αμπάρκιολη έβγαλαν από τα... ρούχα του τον Πρόεδρο των Πατρινών  Αλέξη Κούγια, ο οποίος άστραψε και βρόντηξε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πετώντας ευθείες βολές κατά του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκου Μιχαλάκη και του Προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Μακεδόνα ρέφερι στην Αγυιά, ο γνωστός ποινικολόγος δήλωνε: «Δεν είμαι ούτε Πηλαδάκης, ούτε Παπουτσάκης. Είμαι ο Αλέξης Κούγιας και λέω τα πράγματα με το όνομά τους… Για το ποιος είναι ο πρόεδρος της Καλλονής, ξέρω πως πριν δύο χρόνια που έφυγε από το νησί του, ως απλώς ναυτικός, δεν είχε μαντήλι να κλάψει και πραγματικά πώς και πού βρήκε τα χρήματα και τα βάζει στο ποδόσφαιρο, είναι κάτι που το ερευνά το ΣΔΟΕ».

Όμως η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση (διαβάστε ΕΔΩ) πριν λίγη ώρα, με την οποία προχωρά σε απίστευες καταγγελίες εις βάρος του Νίκου Μιχαλάκη και του Σοφοκλή Πιλάβιου, κατηγορώντας τους ότι έχουν στήσει κόλπο διαδοχικών ανόδων γύρω από την ομάδα της Καλλονής.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο Αλέξης Κούγιας επισκέφθηκε το Γ.Γ του ΣΔΟΕ και τον Εισαγγελέα κ. Διώτη, εώ τις επόμενες ημέρες τους Εισαγγελείς της δίωξης των Οικονομικών εγκλημάτων κ.κ. Πεπονή και Μουζακίτη για να τους ενημερώσει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα προχωρήσει και σε συμπληρωματικές καταθέσεις στις διωκτικές αρχές γύρω από το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey