Οι "Blue Sardines" στο "Ελ Πάσο" [pics]

15/06/2012 - 10:16 Τελευταία τροποποίηση στις 15/06/2012 - 11:13

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛΚ "Blue Sardines" πραγματοποίησε εκδρομή στην Αθήνα για το ματς της πρεμιέρας των Καλλονιατών στα play off κόντρα στην Καλλιθέα, αψηφώντας τόσο την απόσταση όσο και τον καύσωνα.

Παρά την απαγόρευση των μετακινήσεων, που αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, οι φίλοι της ομάδας του Λεκανοπεδίου Καλλονής πήραν το καράβι, έφτασαν στον Πειραιά και κατέληξαν στο "Ελ Πάσο", παίρνοντας θέση στην κερκίδα δίπλα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία. Οι "Blue Sardines" έκαναν άμεσα γνωστή την παροσία τους κρεμώντας πανό, ανεμίζοντας κασκόλ και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας.

Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων ήταν αρχικώς διακριτική, αν και κάποια στιγμή οι υπεύθυνοι για την τήρηση της τάξης έδειξαν να... ενοχλούνται από την παρουσία των Καλλονιατών στις εξέδρες. Ήλπιζαν μάλλον πως θα μπορούσαν να περάσουν ένα ξεκούραστο απόγευμα, κάτω από καμιά σκιά στο γήπεδο και η ύπαρξη φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στο "Ελ Πάσο" -και μάλιστα εν μέσω καύσωνα- τους χάλασε τα σχέδια.

Το τελικό 0-0 ικανοποίησε όσους ταξίδεψαν από την Καλλονή για το ματς και τα πανηγύρια έγιναν περισσότερα μέσα στο πλοίο, στο ταξίδι της επιστροφής, κατά το άκουσμα της είδησης της νίκης του Πλατανιά με σκορ 2-3 μέσα στην Αγυιά κόντρα στην Παναχαϊκή.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

 

 

 



.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey