Αδειοδότηση δίχως αντίκρισμα!

29/06/2012 - 15:24

H Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις αδειοδοτήσεις των ομάδων της Football League, τις οποίες (μέχρι και την 7η θέση του φετινού βαθμολογικού πίνακα) είχε καλέσει να καταθέσουν φάκελο για την ενδεχόμενη συμμετοχή τους στη Super League.

Το τμήμα αδειδοτήσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να δεχθεί τις αιτήσεις του Πανθρακικού, της Βέροιας και του Πλατανιά, που κέρδισαν τελικά και το προνομιούχο εισιτήριο για την Α' Εθνική, ενώ τυπικά αποδεκτές έγιναν και οι αντίστοιχες της ΑΕΛΚ και της Παναχαϊκής. Απορρίφθηκαν ωστόσο οι φάκελοι της Καλλιθέας και του Πανσερραϊκού.

Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ πήρε την αδειοδότηση, που ωστόσο δεν έχει κανένα απολύτως αντίκρισμα σε ότι αφορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αφού η ομάδα της Καλλονής δεν κατάφερει να προκριθεί από τη διαδικασία των play off.

Πάντως, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η καλλονιάτικη ΠΑΕ, αποτελεί επιτυχία το γεγονός πως "η ΑΕΛΚ κατέθεσε έναν άρτιο φάκελο στο τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ και κρίθηκε ικανή να συμμετάσχει στη Super League σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της Ομοσπονδίας", έστω κι αν χρειάστηκε να δηλώσει ως εναλλακτική έδρα το Γήπεδο της Φυλής στην Αθήνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey