Μαίνεται η κόντρα Κούγια - Μιχαλάκη

30/06/2012 - 17:34 Τελευταία τροποποίηση στις 30/06/2012 - 23:43

Ο ερχομός της Παναχαϊκής στη Λέσβο για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛΚ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των play off αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να διαπιστωθεί από... πρώτο χέρι, σε ποιο σημείο βρίσκονται οι σχέσεις του Αλέξη Κούγια με τον Πρόεδρο της καλλονιάτικης ΠΑΕ, Νίκο Μιχαλάκη.

Το "SL", λίγη ώρα πριν το αγώνα, συνάντησε τον κ. Κούγια στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της Παναχαϊκής και συνομίλησε μαζί του για όλα όσα προηγήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από τις καταγγελίες του εις βάρος των Καλλονιατών.

Ο Πρόεδρος της πατρινής ΠΑΕ έδωσε ευθύς εξαρχής το στίγμα του, τονίζοντας πως δεν ήρθε "ουρανοκατέβατος" στο ποδόσφαιρο: "Προσωπικά έχω μια επαγγελματική καριέρα δεκαετιών, αλλά και μια σταδιοδρομία στο χώρο του ποδοσφαίρου από τα 15 μου, όταν υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο μέχρι και σήμερα, που ηγούμαι της προσπάθειας της Παναχαϊκής. Δεν εμφανίστηκα ξαφνικά χθες".

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του, ο γνωστός ποινοικολόγος δεν έκρυψε τις διαφορές που τον χωρίζουν από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ: "Με τον κ. Μιχαλάκη μας χωρίζουν πολλά. Δεν έχουμε το ίδιο επίπεδο. Και να σας πω την αλήθεια, αν δεν υπήρχε η κοινή ενασχόλησή μας με το ποδόσφαιρο, έχω την αίσθηση ότι θα θα περίμενε ίσως και τρεις μήνες για να κλείσει ένα ραντεβού στο γραφείο μου".

Σε ότι αφορά τα play off της Football League, ο κ. Κούγιας εμφανίστηκε απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στις κακές διαιτησίες: "Διαθέτουμε ένα πολύ ταλαντούχο ρόστερ και μια δυνατή ομάδα που στόχος της ήταν η νίκη σε κάθε ματς. Όμως στα play off, μόνο στο ματς με την Καλλονή είχαμε καλή διαιτησία από τον Μάνταλο. Κάποιοι ήθελαν την ΑΕΛΚ στην Α' Εθνική. Δεν τους βγήκε όμως αγωνιστικά. Κι ύστερα στράφηκαν προς τον Πλατανιά".

Μάλιστα, όταν η κουβέντα έφτασε στις καταγγελίες του για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε με νόημα: "Εμείς από την πλευρά μας καταθέσαμε όσα είχαμε συγκεντρώσει εκεί ακριβώς που έπρεπε...".

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή αναφερόμενος στην ΑΕΛΚ, την παρομοίασε με τις ομάδες που εμφανίζονται στο προσκήνιο χωρίς πρότερη ιστορία, σκαρφαλώνοντας τις κατηγορίες ως την Α' Εθνική και επεσήμανε: "Ομάδες δίχως ηθικές υποδομές και λαϊκό έρεισμα δεν έχουν συνέχεια στο χώρο του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν για να εξυπηρετούν απλώς έναν κουτό εγωισμό".

Είναι εμφανές, πως παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες βγήκαν εκτός στόχων στα play off, οι σάλπιγγες του πολέμου δε σίγησαν. Και έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος δε χάνει την ευκαιρία να εξαπολύσει τα βέλη του με κάθε αφορμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey