Απολογισμός χρονιάς από την ΠΑΕ

05/07/2012 - 11:13 Τελευταία τροποποίηση στις 05/07/2012 - 11:40

Σε έναν δημόσιο απολογισμό της χρονιάς προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, με ανακοίνωσή της που εξέδωσε μέσω του επίσημου site της ομάδας. Οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ χαρακτηρίζουν επιτυχημένη τη χρονιά, συγχαίροντας το ποδοσφαιρικό τμήμα, το τεχνικό επιτελείο, τους φιλάθλους αλλά και και τη δημοτική αρχή Βουνάτσου και την Περιφερειακή αρχή Γιακαλή.

Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ στην ανακοίνωσή της μπήκε και στον πειρασμό να κάνει και... αυτοκριτική, πραγματοποιώντας και έναν απολογισμό ευθυνών, αλλά κατέληξε στη δεύτερη μόλις σειρά της παραγράφου που αναφερόταν σε αυτό το σκέλος πως τα "εν οίκω μη εν δήμω", αφιερώνοντας ξανά το μεγαλύτερο κομμάτι της ανακοίνωσής τους, σε αυτούς που εντεταλμένα δημιουργούσαν προβληματικές καταστάσεις, στοχοποιούσαν πρόσωπα και καταστάσεις εξυπηρετώντας ιδιοτελείς σκοπούς.

"Και τώρα που η χρονιά έκλεισε και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο και ο προγραμματισμός για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 έχει ήδη ξεκινήσει θα θέλαμε ως ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ να κάνουμε ένα μίνι απολογισμό γι' αυτό το μακρύ «ταξίδι»  στη Football League της περιόδου 2011-2012.

Η επιτυχία
Ο στόχος ήταν σαφής και είχε τεθεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Μιχαλάκη στην αρχή της χρονιάς. Η ομάδα μπήκε στα playoffs με την αξία της, βασιζόμενη στα πόδια της και στην αγωνιστική της παρουσία κόντρα μάλιστα σε διαιτητικές αποφάσεις που σε αρκετές περιπτώσεις μας αδίκησαν. Η ΑΕΛΚ έγραψε ιστορία στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο προπονητικό δίδυμο Ματζουράκη-Λουτσιάνο, σε όλο τo προπονητικό team, στους παίκτες, στον τεχνικό διευθυντή και τον γενικό αρχηγό που με συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν και πέτυχαν το στόχο μας. Τώρα, αυτοί που λένε πως ήταν μια αποτυχημένη χρονιά είναι βέβαιο πως και την άνοδο να παίρναμε μέσω των playoffs θα έβρισκαν να πουν ότι θα μπορούσαμε να ήμασταν και πρωταθλητές.

Η αυτοκριτική
Κι αν νομίζουν κάποιοι πως σε μια επιτυχημένη χρονιά δεν υπάρχει ένας απολογισμός ευθυνών για ό,τι δεν πήγε όπως θα θέλαμε πλανώνται πλάνην οικτρά. Σε έναν ζωντανό οργανισμό όπως είναι η ομάδα υπάρχουν πάντα δυσλειτουργίες.

Τα εν οίκω μη εν δήμω όμως ειδικά όταν τον... «δήμο» συνθέτουν άνθρωποι που όλον αυτό τον χρόνο νοιάστηκαν περισσότερο για το «λαβράκι» παρά για την είδηση εκτελώντας εντεταλμένη αποστολή, εξυπηρετώντας δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς. Που σε κάθε μας άτυχο αποτέλεσμα έτριβαν τα χέρια τους και φρόντιζαν να στοχοποιούν πρόσωπα και να δημιουργούν εντυπώσεις προβαίνοντας σε μια φτηνή κριτική -περισσότερο διοικητική παρά αγωνιστική.

Ο... Γκασμάς: «Tragic..."

 Οι ίδιοι άνθρωποι είχαν προδικάσει το αποτέλεσμα από τον πρώτο κιόλας γύρο του πρωταθλήματος γράφοντας πως το «οικοδόμημα Μιχαλάκη γκρεμίζεται». Είναι αυτό το χέρι που στη δύσκολη στιγμή φροντίζει να σε σπρώξει για να πέσεις παρά να σε σηκώσει για να σταθείς. Δε θα τους κάνουμε τη χάρη να προβούμε δημοσίως σε αυτοκριτική.

Θα παραμείνουμε γι'αυτούς τους χαιρέκακους ένα «κλειστό κλαμπ», γι'αυτούς που τόσο καιρό ασχολούνταν με το παρασκήνιο λοιδορώντας ανθρώπους, ακόμη και οικογένειες, υπογράφοντας λίβελους που ουδεμία επαφή με την αλήθεια είχαν. Ακόμη κι έτσι όμως πήραν την απάντησή τους μέσα από το γήπεδο. Φέτος βάλαμε στη Λέσβο τα θεμέλια ενός υγιούς αθλητικού οργανισμού που στόχο έχει το "ευ" στην κοινωνία και στον αθλητισμό. Και συνεχίζουμε...

Η νέα χρονιά
Ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει. Ο στόχος για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 είναι να πάει η ομάδα μας όσο πιο ψηλά γίνεται, με τα νέα δεδομένα που θα συναντήσουμε.

Τα «ευχαριστώ»
Είναι πολλοί οι άνθρωποι τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για το φετινό μας ταξίδι. Πρώτα απ'όλα τον κόσμο που αν και στην αρχή στάθηκε δύσπιστος απέναντι στο εγχείρημα σύντομα αγκάλιασε την ομάδα, έγινε κυριολεκτικά ο δωδέκατος παίκτης της και θέλουμε να τον έχουμε και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» οφείλουμε στο Σύνδεσμο Φιλάθλων της ομάδας μας και στους χορηγούς μας που σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία στάθηκαν δίπλα μας βοηθώντας ο καθένας με τον τρόπο του και μαζί φτάσαμε ως εδώ. Φυσικά πρέπει να ευχαριστήσουμε την ΕΠΣ Λέσβου και ειδικά τους κκ Ψαρρόπουλο και Λάσκαρη, τη Δημοτική Αρχή της Λέσβου και συγκεκριμένα τους κκ Αστυρακάκη και Κυπαρίσση, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και προσωπικά τον κ. Νάσο Γιακαλή, την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, το ΕΚΑΒ, τους εθελοντές μας που αφιλοκερδώς προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αλλά και κάθε ανώνυμο συμπολίτη μας που με κάθε τρόπο μας βοήθησε. Με όλους αυτούς θα θέλαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας για την επιτυχία μας.


Κλείνοντας ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey