Μανούσος διετίας!

05/07/2012 - 11:53

Από το Γιώργο Μανούσο, που με 28 συμμετοχές και εννέα γκολ έκανε κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του στη φετινή σαιζόν, ξεκίνησε ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς στην ΑΕΛΚ, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της μαζί του για δύο ακόμη χρόνια.

Ο Μυτιληνιός επιθετικός ήταν βασικός και αναντικατάστατος τόσο του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, όσο και του Ματζουράκη και θα αποτελέσει το βασικό κορμό της ΑΕΛΚ της νέας χρονιάς.  

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας σχολίασε για την εξέλιξη αυτή.

Ανανέωσες για δύο ακόμη χρόνια στην ΑΕΛΚ, πώς νιώθεις γι'αυτό;
"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα στην ΑΕΛΚ. Είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά και αυτό με έκανε να θέλω να μείνω και να αποδεχτώ την πρόταση που μου έκανε ο πρόεδρος.

Αν και είχα προτάσεις από ομάδες Superleague επέλεξα να δώσω τον πρώτο λόγο στην ΑΕΛΚ καθώς δουλεύει με άψογες συνθήκες -ανώτερου επιπέδου από αυτό της Football League."

Είχες 28 συμμετοχές κι εννέα γκολ τη φετινή περίοδο στη Football League, τι παραπάνω να περιμένουμε από εσένα τη νέα χρονιά;
"Πρώτα απ' όλα να είμαι υγιής και από εκεί και πέρα εύχομαι να βάλω ακόμη περισσότερα  γκολ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Νίκο Μιχαλάκη για την πρόταση που μου έκανε και θα προσπαθήσω να τον δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey