Τα δεδομένα για Ματζουράκη - Λουτσιάνο!

06/07/2012 - 12:51 Τελευταία τροποποίηση στις 06/07/2012 - 16:18

Ο Γιάννης Ματζουράκης ανέλαβε μεσούσης της σεζόν τον πάγκο της ΑΕΛΚ και κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, να ανατρέψει το σκηνικό κατήφειας και να φέρει την ομάδα του Λεκανοπεδίου στα play off.

Με τον "Ρουμάνο" στον πάγκο, η ΑΕΛΚ γνώρισε μόλις δύο ήττες σε 17 ματς πρωταθλήματος και ακόμα 2 ήττες στα 6 ματς των play off. Αυτό όμως από μόνο του, φαίνεται πως δεν είναι ικανό να του εξασφαλίσει δουλειά στην Καλλονή και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση που του κατέθεσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μιχαλάκης δεν κρίνεται ικανοποιητική από την πλευρά του έμπειρου προπονητή, που "τρενάρει" την απάντησή του, περιμένοντας μια καλύτερη πρόταση σε επίπεδο απολαβών ή μια κρούση από ομάδα της Super League για να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

Παράλληλα, τα ρεπορτάζ από την Κύπρο αναφέρουν πως ο Ματζουράκης βολιδοσκοπείται από ομάδες της Μεγαλονήσου, έχοντας πλούσιο βιογραφικό εκεί μετά τα επιτυχημένα περάσματά του από τους πάγκους του ΑΠΟΕΛ, της Ανόρθωσης και της ΑΕ Λεμεσού.

Στην ουσία της υπόθεσης, οι παράγοντες της ΠΑΕ ΑΕΛΚ έχουν αποφασίσει να... ρίξουν τους τόνους σε επίπεδο μπάτζετ και όπως είναι λογικό, κάτι τέτοιο επηρεάζει και τα χρήματα που είναι διαθέσιμα για το τεχνικό επιτελείο.

Σε περίπτωση πάντως που ο Ματζουράκης αποτελέσει παρελθόν, οι Καλλονιάτες σκέφτονται να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με Έλληνες προπονητές, οι οποίοι γνωρίζουν καλά τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Σε ότι αφορά τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, αν και το μέλλον του στην ΑΕΛΚ δε συνδέεται άμεσα με την παραμονή του Ματζουράκη στον πάγκο, τη δεδομένη στιγμή είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες για να παραμείνει στη Λέσβο. Ο "Λούτσι" επιθυμεί την παραμονή του στο νησί, όμως φημολογείται πως αν δεν επεκταθεί η συνεργασία της ΑΕΛΚ με τον "Ρουμάνο", τότε θα αποχαιρετήσει το σύλλογο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey