Γρίφος ο νέος προπονητής

10/07/2012 - 14:35 Τελευταία τροποποίηση στις 10/07/2012 - 19:48

Η μειωμένη πρόταση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ στον Γιάννη Ματζουράκη δεν αφήνει κανένα περιθώριο για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αφού σε μια τέτοια περίπτωση οι απολαβές του "Ρουμάνου" θα κοπούν στο μισό...

Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας της Καλλονής έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις προπονητών, που αποτελούν γνώστες του ελληνικού ποδοσφαίρου και παραμένουν ελεύθεροι στην αγορά εργασίας.

Πρόκειται για τον Τίμο Καβακά, που ξεκίνησε πέρυσι τη χρονιά στον Πλατανιά και την ολοκλήρωσε στην Κέρκυρα, τον Γιώργο Βαζάκα, που δεν κατόρθωσε να κερδίσει την άνοδο από το Περιφερειακό με τον Ελπιδοφόρο ενώ πριν λίγες ημέρες απάντησε αρνητικά σε πρόταση των Τρικάλων. 

Πληροφορίες του sportlesvos.gr αναφέρουν πως εσχάτως στους τρεις αυτούς προπονητές, έχει προστεθεί και τέταρτος υποψήφιος, η περίπτωση του οποίου φαντάζει όμως εξαιρετικά δύσκολη με τα οικονομικά δεδομένα του φετινού προϋπολογισμού της ΑΕΛΚ. Ο λόγος για τον Νίκο Κωστένογλου, που αποχώρησε από την ΑΕΚ και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με αρκετές ομάδες της Super League.

UPDATE: Οι παράγοντες της ΑΕΛΚ βολιδοσκόπησαν και τις προθέσεις του Νίκου Παντέλη, ο οποίος εργάστηκε στην Καλλιθέα φέτος, μετά τις κατηγορίες εις βάρος του για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και τη μετ' έπειτα αθώωσή του. Η περίπτωση του δε συγκέντρωνε εξαρχής αρκετές πιθανότητες και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα από τη σημερινή εξέλιξη, με τον έμπειρο προπονητή να ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα του "Ελ Πάσο".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey