Κράτησε και Βλαστέλλη!

11/07/2012 - 11:41

Η ΑΕΛΚ προχώρησε αργά χθες το βράδυ στην ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Δημήτρη Βλαστέλλη, που θα φορά τη φανέλα της ομάδας του Λεκανοπεδίου για ακόμα ένα χρόνο.

Οι άνθρωποι της καλλονιάτικης ΠΑΕ έχουν πετύχει μέχρι στιγμής να κρατήσουν σχεδόν όλο το βασικό κορμό από την περσινή αγωνιστική περίοδο, σε μια προσπάθεια να μην αλλάξει αισθητά η φυσιογνωμία της ομάδας.

Παράλληλα, στην ΑΕΛΚ περιμένουν τις εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου λόγω των έντονων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κάποιες ΠΑΕ στη Super League, ώστε εξαντλώντας κάθε πιθανότητα να αγωνιστούν τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, να προχωρήσουν και στις ανάλογες μεταγραφές.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η πρόθεση της ΕΠΟ να ικανοποίησει το αίτημα των τριών "αδικημένων" (Ηρακλής, Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου), επαναφέροντάς τους στη Football League ίσως συνοδευτεί με αύξηση των ομάδων στη Super League τη μεθεπόμενη περίοδο, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως φέτος θα ανέβουν κατηγορία περισσότερες από τρεις ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey